Horoscop WEEKEND 29-31 martie 2019. Ce îţi aduce Luna în Capricorn şi Varsator în ultimele zile de martie?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29-31 martie 2019. este ultimul weekend din luna martie, Mercur este proaspat iesit din prima sa miscare retrograda din 2019 si ne pregatim pentru o noua luna care va aduce evenimente astrale puternice, dintre care trei planete ce intra in retrograd. Cosmosul ne pregateste pentru luna aprilie cu un weekend sub energia specifica Capricornului si Varsatorului, Luna fiind in aceste doua zodii pe rand intre Vineri si Duminica.

27 mart. 2019, 21:24
Horoscop WEEKEND 29-31 martie 2019. Ce îţi aduce Luna în Capricorn şi Varsator în ultimele zile de martie?

Ne prind bine zile libere cu o energie mai pragmatica, detasata emotional, orientata pe viziuni de viitor, prietenie si socializare. 

Vineri 29 martie si jumatate de Sambata 30 martie, Luna este in Capricorn 

Cu Luna in conservatorul Capricorn, avem tendinta sa fim mai prudenti, mai seriosi, mai cu picioarele pe pamant decat suntem in general. Capricornul inseamna treaba serioasa de facut ! Nu ne preocupa satisfactiile pe termen scurt, ci obiectivele de viata de termen lung. 

Creste dorinta pentru succes profesional si primim determinarea de a obtine ce ne propunem pe acest plan. Capricornul este un lider innascut, deci poti sa coordonezi un mare proiect la munca, dar si sa iti cauti urmatoarea etapa a carierei si sa faci planuri concrete cum sa ajungi acolo.

Ia in calcul care este cea mai buna investitie pe care o poti face, ce energie ai, ce resurse concrete, ce oameni cu care poti coopera. Ce iti poate aduce un venit solid ? Totul este luat la mana si revizuit acum cu un ochi practic si pragmatic, inclusiv relatiile. Acum poti vedea clar cum sa faci schimbari structurale care fac viata mult mai eficienta. 

Emotiile trec acum pe planul doi. Este vremea datoriei si responsabilitatii cand Luna traverseaza Capricornul. Vom lua in calcul numai actiunile ce pot fi facute cu adevarat si nu cele bazate pe dorinte trecatoare sau capricii. 

Sub aceasta influenta, oamenii pot deveni indiferenti si chiar cruzi unii cu altii ; empatia si sensibilitatea la necazurile si problemele altora este redusa semnificativ. Abia avem mila cu noi insine, daramite cu altii.

Acum ne ascultam mult mai mult mintea logica. De aceea este mult mai bine sa ne angajam in activitati profesionale care nu sunt legate de arta si creativitate si care sa necesite acuratete, precizie si aderenta stricta la datorie. Fa ordine la locul de munca, pune totul in dulapuri si dosare potrivite, aranjeaza-ti toate lucrurile si categoriseste. 

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Capricorn :

Sa te intalnesti cu clienti sau colaboratori ; sa pui pe scris o propunere concreta, cu plan de bataie ; sa analizezi investitiile pe care vrei sa le faci ; sa actionezi sau sa vorbesti cu autoritate ; sa muncesti cu un mentor sau cu un ucenic ; sa sustii prin actiunile tale o traditie de lunga durata ; sa preiei controlul asupra unei situatii.

Partial Sambata 30 martie si Duminica 31 martie, Luna este in Varsator

Luna in Varsator te face sa vrei sa sochezi pe toata lumea. Iti da o stare de spirit spontana si una deschisa spre inspiratii de geniu. Luna in Varsator iti da un sentiment de libertate ce vine din faptul ca te stabilizezi cu propriile tale ganduri si ajungi la pace cu ele, indiferent unde te vor duce. Din aceasta stare vine caracteristica de vizionar de Varsator.

Sunt favorizate toate legaturile sociale prin internet sau experimentele cu alte tehnologii care te mentin conectat cu oamenii. Este timpul potrivit sa imbratisezi noul, tot ce inseamna inovativ si futurist. 

Apare un impuls de a te elibera din situatii si relatii claustrofobice. Suntem prietenosi sub Luna in Varsator dar intr-un mod mult mai detasat.

Acum iti apar cele mai multe idei despre umanitate ca un intreg si nevoia sa te simti cum contribui la evolutia lumii. Vrei sa te conectezi cu toata lumea si esti mult mai deschis spre cei care traiesc viata total diferit de tine. 

Luna in Varsator aduce si o buna eliberare de prea multa stare emotionala. Ne permite sa ne distantam ca sa vedem imaginea de ansamblu din orice situatie. Aceasta stare detasata ne permite sa accesam idei briliante, de nevazut cand suntem sufocati de emotii. 

Varsatorul e legat si de curentii din corp, ca si de minte si spirit, deci sunt zile favorabile pentru orice forma de vindecare energetica si acupunctura. 

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Varsator:

Fa practici ce iti dau energie, precum acupunctura sau reflexologia ; concepe un plan pentru viitor ; participa la un eveniment in colectivitate ; trimite un mesaj spre un intreg grup de prieteni sau familie ; actualizeaza-ti profilul social ; elibereaza-te de o conventie sociala ; fii cu oameni din afara cercului tau social uzual ; fii rebel si fa actiuni ce iti dau libertate ; iesi din matrice ! 

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale  : 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sunt zile dedicate rezolutiilor financiare si finalizarii anumitor proiecte. Fie ca esti bine platit fie ca nu, esti pe cale sa inveti ceva nou despre valorizarea de sine pe care trebuie sa ti-o construiesti. Nu te multumi cu mai putin din ce stii ca inseamna experienta si expertiza ta. Unii dintre voi ganditi idei noi si moduri noi de a aborda unele probleme dar e nevoie de timp si de date de adunat ca sa puteti pune in practica un alt mod de a face lucruri. Bazeaza-te pe judecata ta dar nu forta prea mult oamenii sa adere la ce gandesti tu. Ia totul pe rand si cu rabdare.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Stii acel prieten care stie ce gandesti chiar daca nu scoti un sunet ? Zilele acestea vei trai multa satisfactie din conectarea cu cineva care iti da iubire neconditionata. Oricum, daca aceasta persoana tinde sa fie cot la cot cu nebuniile tale cand de fapt ai avea nevoie de o abordare realista, poate sa nu iti fie de prea mare folos. Tu ai o personalitate puternica si nu toti stiu cum sa iti spuna adevarul. Deasemenea, posibil sa fie nevoie sa actionezi rapid pe un subiect legat de bani.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai fost intr-un tipar de a tine cu dintii de ceva in ultimul timp, insa inainte sa se termine weekendul vei fi cu toate panzele sus din nou tot inainte. Este usor sa faci multe alegeri gresite daca nu esti liber sa faci lucrurile asa cum vrei tu. Trebuie sa ai grija sa nu faci o miscare ghidata gresit in cariera. Cineva iti poate da informatie falsa sau iti poate intretine sperante desarte. Vizualizeaza ce vrei tu sa obtii si vezi ce pasi realisti ai de facut ca sa ajungi acolo, insa nu face inca pasi majori.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO