Horoscop WEEKEND 29 aprilie – 1 mai 2022. Start la retrograde si eclipse, risc mare de conflicte!

Acum este unul din acele momente in care controlul va cadea si este minunat sa te abandonezi si sa vezi unde te duce destinul.

29 apr. 2022, 11:17
Horoscop WEEKEND 29 aprilie – 1 mai 2022. Start la retrograde si eclipse, risc mare de conflicte!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29 aprilie – 1 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea lui Pluto in miscare retrograda. Dar si de Luna noua neagra care acopera Soarele intr-o eclipsa. Curaj! Nu te mai ascunde de sentimente. Fa pace cu ele si te vei simti mult mai relaxat!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tine-ti secretele proprii si secretele altora in siguranta si usile se vor deschide cu conversatii de calitate si cu relatii menite sa iti dea un mesaj de descifrat. Nu e cazul sa vorbesti mai mult decat e nevoie. Modelele vechi dupa care ai trait vor avea sansa sa se transforme si vei pasi cu credinta, facand ceva nou si diferit. Ideile continua sa curga, avand mintea deschisa si setata sa primeasca si sa dea informatiile necesare. Intelegeri profesionale noi se vor dezvolta rapid si vei vedea in sfarsit cum totul se aseaza asa cum trebuie in puzzleul mare al vietii.

Afirmatia weekendului pentru tine: Universul imi raspunde cu un zambet.

Horoscop special: Top 5 zodii cu noroc mare de bani în mai 2022
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Emotii extraordinare plutesc acum in jurul tau si in tine si ajung la suprafata ca sa fie recunoscute. Incearca sa separi modelele de familie din trecut si unele credinte negative pe care le ai in cap inainte sa sari la concluzii si sa iei decizii care sunt menite ca doar sa te tina cu frica in zona de confort in loc sa iti deschida inima spre lumea din afara si tot ce are ea de oferit. Fii curajos. Acum este unul din acele momente in care controlul va cadea si este minunat sa te abandonezi si sa vezi unde te duce destinul. De indata ce aduni tot ce ti se ofera, vei metaboliza ce se intampla mult mai repede decat credeai.

Afirmatia weekendului pentru tine : Imi mentin inima deschisa ca sa simt calea de urmat.

Horoscop chinezesc mai 2022. Soarele de primăvară aduce noroc pentru multe zodii
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Actiunile si curajul tau sunt cele care te ajuta sa vezi rezultatul final al ultimelor tale eforturi. Vei sari fara ezitare in confruntari in lumea ta sociala si cu oameni care nu ti-au vazut niciodata adevarul tau intern oricat de mult te-ai straduit sa ii faci sa te cunoasca cu adevarat si cate compromisuri ai facut ca sa le corespunzi. Clar, pozitia ta in lume se probeaza prin fapte. Vorbeste mai putin, cu exceptia momentelor in care esti in relatii intime care te sustin. Daca nu primesti destul suport pentru nevoile tale autentice si ale copilului interior, poate ca este momentul sa dai drumul oamenilor si relatiilor care te tin inlantuit intr-o minciuna. Gandeste-te la asta in aceste zile.

Afirmatia weekendului pentru tine : Imi exprim deschis adevarul interior

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Emotiile iti pot fi prea puternice zilele acestea fie pe plan personal fie in lumea ta profesionala si nu vei fi in stare sa le controlezi asa cum vrei, oricat de mult ai incerca. Dar de ce sa nu le auzi ? Poate ca este momentul potrivit sa actionezi dupa inima ta in loc sa tot incerci sa o inchizi sau sa o faci sa mai astepte. Ganduri adanci de acum sunt pe cale sa te conduca spre libertate. Impartaseste-le doar cu cei care sunt gata sa actioneze si sa te urmeze in actiunile tale. Acum ai o sansa sa faci lucruri noi asa cum trebuie pentru viitor. Foloseste sansa cu intelepciune, inconjurat de oamenii potriviti. Afirmatia weekendului pentru tine : Emotiile mele sunt lumina care ma duce acasa

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.