HOROSCOP WEEKEND 3-4 AUGUST 2019. Discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Seara se anunţă petrecere

Este o perioadă favorabilă pentru a analiza profund relațiile și situațiile în care vă aflaţi. Puteţi depista ușor punctele tari și pe cele slabe. Citiţi previziunile pentru weekendul 3-4 august.

02 aug. 2019, 09:45
HOROSCOP WEEKEND 3-4 AUGUST 2019. Discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Seara se anunţă petrecere

Berbec
Se conturează schimbări majore în casă și privitor la bunuri patrimoniale, deținute în comun cu membrii familiei și neamurile. Este bine să vă implicaţi serios în treburile casei și în dialogurile cu ceilalți, pentru că sunt posibile rezolvări, ameliorări ale situației familiale și patrimoniale. Discuții și acțiuni comune cu persoana iubită și copiii. 

Taur
Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Informațiile vehiculate în preajmă vor duce la schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale după care vă ghidaţi în viață. Planuri domestice, lămuriri patrimoniale, vizite în locurile natale și la rude. Vorbiţi strictul necesar și evitaţi escaladarea conflictelor.

Gemeni
Accentul sfârşitului săptămânii este pe segmentul financiar. Se închide o etapă, fie prin rezolvarea unor datorii vechi pe care unii le aveau la voi, fie se modifică ceva astfel încât și salarizarea va fi cu totul alta. Evitaţi planurile de investiții și datoriile! În umbră există încă conflicte mocnite, ce duc la modificări serioase în plan profesional.

Rac
Personalitatea voastră se va face remarcată prin reacțiile personale și prin ceea ce veţi spune. Este bine să vă rezervaţi momente numai pentru a discuta cu voi înşivă și pentru a creiona planuri de viitor. Recapitulaţi cele petrecute în ultimele luni și vedeţi ce anume produce o rezonanță deosebită în sufletul vostru.

Leu
Este o perioadă favorabilă pentru a analiza profund relațiile și situațiile în care vă aflaţi. Puteţi depista ușor punctele tari și pe cele slabe. Totul pare bizar la prima vedere, însă dacă vă liniștiţi și dacă dezvoltați încrederea în voi înşivă veţi înțelege totul corect. Sănătatea este vulnerabilă, ocupaţi-vă numai de treburi ușoare.

Fecioară
Aveți ocazia să înțelegeţi adevăratele intenții ale unora și veţi lua o serie de decizii privitor la unele relații. Renunțaţi fără echivoc la cei care vă obstrucționează progresul. Mărul discordiei îl reprezintă banii, bunurile și activitățile comune cu apropiații. Probleme legate de sănătate, dar și noutăți nu prea plăcute la serviciu chiar în weekend.

Balanţă
Perioadă importantă în plan profesional deoarece se finalizează o etapă. Este posibil să vă retrageți dintr-o funcție de conducere sau să renunțați la unele sarcini care vă obosesc prea mult. Există și varianta ca prin schimbarea unor șefi sau a condițiilor de muncă să primiţi îndatoriri noi, care vă propulsează pe o treaptă ierarhică superioară.

Scorpion
Este vremea reconfigurării sistemului de valori morale şi spirituale și vă veţi schimba filozofia de viață. Gândurile vin în avalanșă, alții vă provoacă la dialoguri deosebite. Vă este dificil să țineţi pasul. Este bine să nu forțaţi nota și să selectaţi atent informațiile care vin spre voi. Relațiile cu străinătatea vor lua turnuri neașteptate.

Săgetător
Săptămâna se termină cu aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Se finalizează o etapă de folosire și administrare în comun a unor bunuri, moșteniri sau se rezolvă datorii vechi. Pot intra în discuție și partajele în cazul unei separări sau a unui divorț. Prudență, răbdare, discernământ!

Capricorn
Evenimentele și relațiile în care sunteţi implicat, chiar dacă sunt neplăcute, au rolul de a vă transforma, de a vă ajuta să vă puneţi viața pe un alt făgaș, de a vă remodela mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Este bine să renunțaţi la oamenii și situațiile care nu vi se mai potrivesc sau care v-au necăjit prea mult.

Vărsător
Pentru segmentul profesional, se conturează schimbări majore pe termen lung. Se închide o etapă și se deschide o alta, dar pe cu totul alte baze. Munca și implicațiile ei le veţi privi și trata diferit de acum încolo. Sănătatea este un alt capitol evidențiat prin informațiile primite sau prin dialogurile avute cu specialiști.

Peşti
Este vremea schimbărilor definitive legate de felul în care priviți și trataţi iubirea și implicațiile ei. O relație sentimentală se va reconfigura sau finaliza definitiv. Este bine să vă detașaţi de trecut, să priviţi obiectiv la situațiile în care suneţi implicat și să decideţi în consecință. Este clar că situația se va schimba în plan amoros.