Horoscop WEEKEND 3-5 decembrie 2021. Weekend cu eclipsa de Soare! Ultima pe axa Gemeni-Sagetator

Fuziunea Soarelui cu Luna in Sagetator are un unghi de 150 de grade cu Uranus. Cum se vor modela umatoarele 6 luni?

03 dec. 2021, 11:57
Horoscop WEEKEND 3-5 decembrie 2021. Weekend cu eclipsa de Soare! Ultima pe axa Gemeni-Sagetator

Horoscop weekend. Iata horoscopul 3-5 decembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub influenta Lunii noi in Sagetator care eclipseaza Soarele, aflat si el tot in Sagetator. Este ultima eclipsa a anului si, totodata, ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Ce aduce aceasta poti afla de aici.

Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete
Fuziunea Soarelui cu Luna in Sagetator are un unghi de 150 de grade cu Uranus. Cum se vor modela umatoarele 6 luni? Ramane de vazut! Totul este sa fii atent la resursele tale, atat fizice, cat si financiare.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti gata sa te indragostesti de la inceput, draga Berbec! Indragostit de viata, indragostit de cineva, indragostit de o noua idee creativa care te face sa vibrezi. Si chiar ai nevoie de asta ca de apa ! Lumea ta se inchide in jurul tau, sufocand viata din tine cu toata aceasta presiune de a te conforma. Este presiunea mediului si a oamenilor intre care esti ? Este o prietenie toxica ? Insa un peste nu poate supravietui pe un teren uscat asa de mult timp, indiferent cate reguli are de urmat. Asa ca spune-le ce simti sa le spui si urmeaza-ti inima. Aceasta eclipsa semnaleaza startul unei fericiri mai mari in viata ta.

Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dragul si bietul de tine, cine s-ar fi gandit ? Taurul, un prizonier al fortelor intunecate si al circumstantelor in afara ariei tale de control… Tu iti faci datorita, muncesti, dormi, iar muncesti si mai mult dar lupti intr-o batalie nedreapta pe care o si pierzi. Inamicul tau sta ascuns, refuzand sa iasa la lumina si sa lupte cinstit ! Daca ai capitulat pe altarul sacrificului zilnic fara de sfarsit, nu o face. Aceasta eclipsa iti da seva si forta vietii la munca, la rutina zilnica si la stilul tau de viata general. Ajutorul Universului este pe drum !

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cand a fost ultima data cand ai experimentat bunatate autentica ? Cand a fost ultima data cand ai aratat-o ? S-ar putea sa fii cu obloanele coborate complet, afisand o infatisare de Darth Vader din Star Wars si sa nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine de frica. Felicitari ! Puterea ta este de necontestat ! Dar chiar este ceea ce iti doresti ?? Tot ce ai reusit a fost sa alienezi pe toata lumea, inclusiv pe persoana care iti poate oferi cheile regatului … Aceasta eclipsa pune atentia asupra relatiilor tale, romantice dar si de alta natura, existente sau viitoare. Lasa-i pe altii sa iti reanime lumea !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.