Horoscop WEEKEND 30 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Ce ne aduce ultimul weekend din an!

Iata horoscopul de weekend 30 decembrie 2022 1 ianuarie 2023 scaldat de influente astrale majore. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

30 dec. 2022, 08:39
Horoscop WEEKEND 30 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Ce ne aduce ultimul weekend din an!

Horoscop weekend. Este ultimul weekend din 2022, strans legat de intrarea lui Mercur in retrograd. Mai sunt retrograde Uranus si Marte si te poti simti agitat. Dar nu o lua ca si cand e sfarsitul lumii. E doar final de an in care ne facem sperante pentru urmatorul.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Te preocupa acum imaginea de ansamblu a vietii si a vietii tale, dar asta nu inseamna ca iti permiti sa neglijezi detaliile. O maer aventura poate esua sau o poate lua in te miri ce directie pentru ca ai omis sa te ocupi de detalii, cum ar fi sa pui punctul pe i sau sa tragi batul la T. Acesta este felul vietii de a-ti reaminti ca este nevoie sa fii mai minutios. In curand, te vei duce intr-o noua directie cu casa si cariera, deci ai nevoie sa fii atent la cum merg lucrurile inainte pana la cel mai mic detaliu. Intre timp, fa tot ce poti mai bine din toate situatiile sucite si schimbatoare ce apar. S-ar putea ca evolutia sa fie foarte interesanta.

Horoscop ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zile pentru fiecare zodie
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Valorile ti se schimba in stil mare, la fel si atitudinea ta despre iubire si bani. O evolutie neasteptata a lucrurilor te poate catapulta intr-o noua constientizare asupra acestor domenii importante ale vietii tale. Ai incredere in judecata ta pentru asta. Nu este momentul sa te lasi influentat de prietei sau de oricine este acolo in afara ta. Trebuie sa actionezi conform a ce este important pentru tine. Mergi tot inainte. Vei capata o perspectiva foarte interesanta si inovatoare asupra vietii.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Fie ca ai intentia fie ca nu, initiativele tale sunt cele care vor deranja echilibrul dintr-o relatie importanta.  Tu esti pregatit sa mergi mai departe intr-o noua etapa, deci nu e de mirare ca misti un pic lucrurile din zona de confort. Fie ca este o noua persoana sau o noua faza a relatiei, actiunile si atitudinea ta par a spune „Hai ! Hai sa facem si asta !”. Oricum, cealalta persoana ar putea dori sa mentina lucrurile asa cum sunt, caz in care va aparea o problema. Tu nu esti persoana care erai candva, deci ai nevoie de spatiu si context pentru a creste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.