HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: O ieşire la iarbă verde cu prietenii se lasă cu fluturi în stomac. O zodie dă lovitura la loto

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile sfârşitului de săptămână pentru fiecare zodie. 

03 mai 2019, 07:43
HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: O ieşire la iarbă verde cu prietenii se lasă cu fluturi în stomac. O zodie dă lovitura la loto

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Berbec

Oscilaţi între dorința de a vă interioriza și cea de a fi în centrul atenției. Cu puțin efort le puteți îmbina cu succes. Aveţi nevoie de odihnă, meditații interioare, relaxare și detașare de cotidian. Sănătatea vă poate juca feste. Vulnerabile sunt extremitățile corpului și sistemul digestiv. Țineţi numai pentru voi cele aflate în această perioadă.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Taur

Relațiile cu prietenii sunt interesante și provocatoare. Ce aflați de la ei vă va pune serios pe gânduri. Este momentul să renunţați la relațiile păguboase. Foarte animate sunt și relațiile cu șefii. Fiţi prudent, tolerant și evitaţi escaladarea conflictelor. Vă puteți strecura elegant printre discuții, oameni și evenimente.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Gemeni

Dialoguri importante cu șefi și oficialități, activități profesionale de anvergură, un carusel de evenimente aparent dificil de urmărit și înțeles. Este bine să vă implicaţi serios în tot ce ține de locul de muncă. Energia acestor zile vă poate destabiliza emoțional prin controversele care se vor isca parcă din senin. Feriţi-vă de conflicte și aveţi răbdare.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Rac

Dialoguri cu persoane aflate în străinătate, o călătorie în altă țară sau demersuri necesare unor studii. Sunteți propulsat în mijlocul oamenilor, fie că vă aflaţi acasă sau la serviciu. Segmentul prietenilor și al celor care vă susțin profesional se animă foarte mult.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Leu

Veţi fi nevoit să vă ocupaţi de segmentul financiar. Dacă vă opriţi din iureșul cotidian și meditați într-un loc liniștit, ferit de ochii și urechile lumii, veţi afla informații surprinzătoare și lămuritoare despre tot ce vă frământă. Granița dintre real și ireal, dintre aparențe și esențe este foarte fragilă în aceste zile, astfel că vă va fi clar totul despre voi.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Fecioară

Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar. Sunt favorizate dialogurile cu partenerul de viață, cu partenerii de afaceri sau cu persoanele cu care sunteţi implicat în proiecte profesionale. Vi se poate reproșa că sunteţi prea ocupat cu planul familial și aţi neglijat cumva relația de cuplu. 

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Balanţă

Weekendul debutează cu treburi de rutină, dar și cu multă animație la locul de muncă. Numai concentrându-vă pe ceea ce aveţi de făcut și selectând prioritățile vă veţi descurca foarte bine. Poate ar fi bine să vă gândiţi la un nou loc de muncă, la noi studii necesare avansării sau pur și simplu să începeţi să vă raportaţi cu totul altfel la muncă și implicațiile ei.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Scorpion

Evenimentele principale sunt în segmentul relațiilor amoroase, al copiilor, dar și în plan profesional. Din cauza cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care doriţi să le faceţi celor dragi sunt posibile neînțelegeri cu persoana iubită și copiii. Ar fi bine să le cereţi părerea despre ce își doresc sau ce au nevoie.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Săgetător

Sănătatea este foarte importantă, fiţi prudent și urmaţi sfaturile unor specialiști. Foarte animat este sectorul familial, astfel că întâlnirile și dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergură, reparații, planuri de îmbunătățire a locuinței, lămuriri patrimoniale, vânzări sau achiziționări de bunuri casnice.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Capricorn

Fiţi prudent în privința cheltuielilor. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Dialogurile cu prietenii și rudele apropiate se îmbunătățesc și veţi reuși să ajungeţi la un numitor comun cu aceste persoane. Există animozități de multă vreme, care acum încep să se dizolve de la sine. În plan sentimental se întrezărește un nou capitol.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Vărsător

Apar cheltuieli deosebite pentru cele necesare traiului cotidian, însă și cei dragi vor dori ajutoare materiale substanțiale. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții de orice fel. Este bine să vă stabiliţi foarte clar un plan de acțiune, să selectaţi prioritățile și oamenii cărora le veţi acorda atenție și eforturi.

HOROSCOP WEEKEND 4-5 MAI 2019: Peşti

Sunteți mai interiorizat și multora le va fi greu să vă intre în voie sau să înțeleagă ce se întâmplă cu voi. Ar fi bine să găsiţi un echilibru și să vă ocupaţi și de relațiile cu ceilalți. Sunt zile foarte bune pentru a vă trasa planuri de viață noi. Rezumaţi-vă la cheltuieli strict necesare. Prudență, discreție, autocontrol și bunăvoință.