Horoscop WEEKEND 6-7 aprilie 2019. Zile intense după Luna Nouă de vineri! Schimbă-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmează?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 6-7 aprilie 2019, suntem in primele zile dupa ce a avut loc Vineri Luna Noua in Berbec. Este o Luna Noua speciala pentru ca este din toate punctele de vedere o Luna Noua a inceputurilor absolute: Luna Noua simbolizeaza un nou start, Berbecul este prima zodie din noul ciclu de 12 zodii parcurse de Soare si acum Soarele este in Berbec, iar Luna Noua in Berbec da intotdeauna tot setul de emotii, energii si imbolduri sa ne urnim si sa actionam spre noi inceputuri, nu doar sa le visam, coacem, dorim.

04 apr. 2019, 19:32
Horoscop WEEKEND 6-7 aprilie 2019. Zile intense după Luna Nouă de vineri! Schimbă-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmează?

Efectul Lunii Noi dureaza intre 7-14 zile, deci e important sa profitam de fereastra energetica deschisa acum de Cosmos spre noi. Primele zile dupa Luna Noua sunt intense si benefice. Sambata si Duminica avem la dispozitie doua zile de weekend in care sa se aseze ce ne aduce Luna Noua si sa profitam de faptul ca Luna se muta in Taur.

Astrologic vorbind, am indurat cu totii evenimente cosmice majore care au activat valuri majore energetice pentru vietile fiecaruia dintre noi. In ceea ce priveste ciclurile Lunii, inca de la inceputul lui 2019 au fost 3 superLuni pline, ultima dintre ele fiind in martie in Balanta. Ne asteapta in aprilie o noua Luna plina in Balanta, de aceasta data ALBASTRA.

Sandwich intre aceste doua Luni pline in Balanta este aceasta Luna Noua in Berbec ce a fost ieri si sub al carui efect inca suntem din belsug.

Spiritual vorbind, Balanta inseamna echilibru, judecata si egalitate. Ea cauta justieia si balanta in toate aspectele vietii. Iar Berbecul este zodia care se agita mereu sa faca lucrurile, sa le porneasca, sa le vada in actiune. In timp ce Berbecul poate parea insistent sau chiar agresiv si nu va permite ca ceva sa stea in calea obiectivelor sale. Din acest motiv, aceasta Luna Noua in Berbec este considerata una DE MANIFESTARE. Practic, Universul ne spune sa ne uitam cu multa atentie la noi. Ne aflam pozitionati in directia buna pentru viata noastra ? Exista blocaje care ne impiedica sa actionam? Schimba-te sau vei fi schimbat.

Sambata si Duminica, este randul pamantescului si senzualului Taur sa isi revendice dreptul lunar de a fi gazda Lunii in tranzitul sau prin zodii din aproximativ 3 zile in 3 zile.

Corpul si sufletul nostru au mare nevoie acum de un weekend aflat sub aceasta energie a Lunii in Taur !

Taurul este cunoscut pentru energia calda si asezata pe care o revarsa asupra noastra. Condus de Venus, Taurul este al doilea semn zodiacal si aici este locul unde ne intalnim fata in fata cu limitarile dar si cu iubirea pentru corpul nostru fizic. Emotiile sunt stabilizate cand Taurul este in actiune si te surprinzi avand rabdarea ce ti-a lipsit in zilele anterioare. Cand Luna este in Taur, ea este multumita si la pace, la fel si noi.

Pe durata acestor zile, este timpul sa iei contact in mod frumos si armonios cu trupul tau. Fa-ti o manichiura, tunde-te, maseaza-ti picioarele, fa o baie cu spuma. Trece-ti mainile peste corp ca sa te reconectezi cu acele parti pe care le iubesti dar si cu cele de care nu esti foarte mandru dar care au nevoie de dragostea ta.

Daca ai rani, onoreaza-le, pentru ca aceste cicatrici arata ca ai supravietuit. Venus poate vedea frumosul din toata lumea.

Daca tu crezi in frumos, si altii vor crede.

Hraneste-ti simturile, vazul, auzul, gustul, mirosul, pipaitul. In viata moderna avem tendinta sa ne inchidem in spatele unui zid fata de lumea exterioara. Luna in Taur ne incurajeaza sa fim constienti. Ce auzi acum ? Ce mirosuri sunt in jurul tau ? Mananca o bucata din fructul tau favorit si savureaza aroma.

Taurul este despre abundenta vietii si adora imprejurimile frumoase. Mergi din camera in camera si priveste tot ce ai achizitionat din munca ta, tot ce e frumos in jurul tau. Care sunt lucrurile cele mai de pret pentru tine si de ce ? Sterge de praf tot ce ai valoros. Arunca sau daruieste tot ce nu mai are semnificatie importanta pentru tine sau care nu mai au functiile pe care le aveau candva. Un fermier are grija si de buruieni, nu doar de seminte. Verifica-ti contul bancar si exploreaza siteuri sau carti ce te invata cum sa iti economisesti si cresti veniturile.
In timp ce siguranta financiara este importanta, acum la ordinea zilei este siguranta emotionala.

Rutinele tale in aceste zile iti vor da confort. Obiceiurile pozitive te ajuta sa iti eliberezi mintea ca sa poti lucra la lucruri creative. Luna in Taur este ideala sa te scufunzi in talentul tau natural. Arta, micile mestesugarii, gradinaritul, muzica si mancarea sunt activitatile favorite acum.

Manifestarea negativa a Lunii in Taur presupune incapatanare si lene. Daca incapatanarea este o problema, e nevoie sa sapi mai adanc ca sa vezi de ce esti asa de inradacinat intr-un fel anume de a fi. De ce esti asa de atasat ? Lenea sau comoditatea vin deseori dintr-o stare pasiva. Este in contrast direct cu Berbecul de foc care actioneaza la primul impuls.

Desi Taurul stie ca este important sa isi ia timp ca sa miroasa si trandafirii, el stie ca momentul de apreciere este savurat dupa munca sustinuta. Deseori asa-zisa lene este o masca pentru rezistenta la schimbare.

Cel mai important este ca zilele sub Luna in Taur ne dau o fereastra de timp in care ne putem revizui ce am realizat si sa ne uitam la ce valorizam atat in lumea materiala cat si in noi insine. Aici este magia Mamei Pamant si a fiecarui copil al sau.

Lucruri practice de facut cat timp Luna este in Taur

Fa un masaj, ingrijeste-ti gradina, verifica-ti situatia financiara, gateste cina pentru persoana iubita, poarta hainele cele mai dragi, canta, mergi la plimbare prin padure, trateaza-te cu ceva special, fa-ti timp sa faci ceva la care esti bun in mod natural sau fa-ti timp sa iti descoperi talentele!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Noi zile pline de optimism incep sa rasara si saptamanile din spate dispar in negura trecutului cu tot ce au avut ele stresant dar si folositor sa inveti. Ceva s-a schimbat si s-a reasezat in tine, noi carari se deschid acum si pot fi multe optiuni in mintea ta care asteapta materializari, acum ca ai terminat cu proiectatul sau cu diversele belele. Curata aerul, vorbeste cu prieteni de suflet sau cu cei dragi despre aspectele ce ti-au ingreunat sufletul in trecut dar tine-te departe de orice conflict total inutil acum. Ceea ce ai nevoie cu adevarat este sa iti mentii energia la tine si sa o folosesti rational si echilibrat doar cu scopul de a-ti implini dorintele

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ca o curiozitate, singurul oras de pe Pamant care are un semn de exclamatie in numele sau este Saint-Louis-du-Ha! Ha! Aflat in Quebec, Canada. Si tu esti pe care sa pui un nume clar aspectelor mai stresante care ti-au influentat viata in ultimele saptamani si, desi poate parea amuzant sau nerealist intr-un fel, vei vedea acum adevarul mult mai clar decat ai putut pana acum. Vei intelege si simti de ce s-a intamplat orice s-a intamplat. Este un bun moment pentru o schimbare in scenariu si decor. O scurta iesire la tara sau in afara orasului iti va face bine, precum si o plimbare cu masina hai-hui spre niciunde insa doar sa te bucuri de ce vezi si sa dai muzica tare, alungand gandurile. Da drumul si bucura-te de aceste momente de viata.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti deja simti magia din aer dar nu stii exact in ce sau in cine sa ai incredere acum pentru noua directie a vietii tale. Simte atmosfera si ai incredere ca totul se misca in directia favorabila pentru tine si ca toate acele lucruri pe care le-ai facut corect vor aduce roade si beneficii reale pe calea ta in timp. Nu fii prea aspru cu tine pentru greselile trecutului. Vinovatia iti poate intuneca viziunea si te poate face sa te simti mai putin valoros decat esti de fapt. Pana la urma, esti doar un om si iti este permis si sa iti pierzi din focus, din demnitate sau sa actionezi iresponsabil din cand in cand, cat timp inveti din experientele tale.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.