Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNĂ NOUĂ DIN 2018 şi MERCUR DIRECT

Horoscop   weekend. Iată horoscopul de weekend 7-9 decembrie 2018 în care Mercur deja a ieșit din retrograd pentru ultima oară pe 2018 iar Luna Nouă din Săgetător din 6 decembrie își manifestă din plin energia specifică, cel puțin 2 săptămâni de acum încolo. Cosmosul ne oferă contextul astral pentru a ne pregăti așa cum se cuvine finalul de an, cu rezoluții bune pentru 2019, cu vise și speranțe clare și trimise spre împlinire.

06 dec. 2018, 04:16
Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNĂ NOUĂ DIN 2018 şi MERCUR DIRECT

Daca si tu te-ai simtit captiv in energia lui Mercur retrograd, rasuflam usurati pentru ca Mercur este acum in miscare directa dupa 3 saptamani de retrograd. 

Intotdeauna exista multi factori care ne influenteaza viata zi de zi. Astrologic, pot fi multe planete care sa fie de partea ta, dandu-ti influenta lor buna. De exemplu, Jupiter a intrat in noiembrie in Sagetator, casa sa, pana in decembrie 2018, ceea ce aduce un ajutor si o binecuvantare pentru viata ta.

Insa si felul in care ALEGEM sa ne miscam si sa actionam prin aceasta lume are o influenta mare asupra experientelor noastre.

Unii oameni dau vina pe Mercur retrograd pentru intarzierile lor si lipsa de organizare, dar daca cineva in mod constant are probleme cu organizarea timpului sau, trebuie sa se uite si la propriile sale actiuni in loc sa acuze astrele.
Cu alte cuvinte : putem folosi astrologia ca sa devenim mai constienti de temele, energiile si potentialul disponibil pentru noi.  

Dar sa nu o folosim ca scuza perfecta, ci sa o folosim ca sa gasim noi solutii pozitive pentru a ne depasi obstacolele pe care le avem.

Acest Mercur retrograd a inceput pe 16 noiembrie in Sagetator si a alunecat inapoi in Scorpionul caruia ii place doar adevarul, oricat de dur sau dureros ar fi. Am fost fortati sa ne conectam la credintele personale si filozofiile noastre, la lucrurile pe care le credeam ca sunt adevarate, ca sa verificam daca mai sunt sau nu. Poate ca in ultimele saptamani si tu ai avut revelatii care te fac sa vezi lumea ta diferit. Poate ca ai descoperit ca nimeni nu detine adevarul tau ci trebuie sa ti-l descoperi singur. Toate sunt parte din expansiunea pe care o traim in Univers.
Cresterea ce ni se permite si care e sustinuta si astral ne face sa vedem ca nu putem avea dreptate mereu. Si poate veni prin a permite ideilor si opiniilor noi sa ne deschida mintile care poate au fost ingustate in ultimii ani.

Cu Mercur in miscare directa acum in Scorpionul cel ce transforma si curata, ai oportunitatea sa dai jos de pe tine o veche credinta pana pe 12 decembrie, pana cand Mercur intra din nou in Sagetator. 

In plus, suntem ajutati sa curatam inca ceva ce nu ne mai serveste ca sa pasim spre 2019 in energia Lunii Noi in Sagetator, ultima a acestui an, ce vine cu un aer foarte pozitiv, optimist si de expansiune. Ce iti doresti ? Ce poti vizualiza frumos pentru viitor ? Trimite in Univers si asteapta sa se implineasca chiar si pana in lunile mai-iunie 2019.

Luna Noua pune semintele. Munca ta, credinta ca se poate si vizualizarea fac sa devina posibil rodul.

De aceasta Luna Noua intreaba-te :

Cum pot sa imi tin ochii si urechile deschise de acum incolo ?

Ce vreau sa imi intre in inima ?

Incotro vreau sa imi expandez mintea ?

Ce sunt pregatit sa invat ?

Cum ii pot ajuta pe altii sa creasca ?

Cum pot aduce iubire in lumea mea ?

Cum pot elimina haosul din lumea mea ? 

Sagetatorul este o energie puternica si la fel sunt si intrebarile si intentiie sale care sa se potriveasca cu potentialul sau infinit. Este idealist, vizionar si expansiv, deci asta ne cere si noua : sa permitem imaginatiei sa vada posibilitatile mai bune pentru tine aduse de viitor.

Totul despre Horoscopul Ultima Luna Noua din 2018 citeste aici !  

In afara de aceste caracteristici generale astrale, iata  mesajul particular pentru fiecare zodie in horoscopul acestui weekend : 

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este un timp excelent ca sa descoperi cat de departe poti ajunge. Nu conteaza daca calatoria iti este fizica, intelectuala sau spirituala atat timp cat te provoci sa te aventurezi dincolo de zona ta de confort si sa experimentezi ceva diferit sau sa inveti ceva nou. Daca te simti infricosat sau nesigur, este un semn ca esti pe drumul cel bun. Fa orice pregatiri sunt necesare ca sa te poti bucura fara griji. Aventura ta iti va deschide noi posibilitati pentru viitor.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Spre tine se indreapta o mare portie de iubire, sustinere si generozitate dar ii poti face fata ? Lipsa de incredere sau o frica de a te indatora cuiva pot opri fluxul de binecuvantari pe care Universul l-a marcat specific pentru zodia ta. Desi ai putea crede ca rezervele tale sunt cauzate de altii, un sentiment de a nu merita ar putea fi adevarata problema. Nu cauta calul de dar la tine, Taurule. Deschide-ti inima si accepta ceea ce au oamenii sa iti dea. O atitudine de recunostinta iti poate transforma viata.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O relatie importanta sau o colaborare iti pot extinde orizonturile si pot invita binecuvantari uriase in viata ta. Este doar o chestiune daca tu sau alta persoana sunteti pe aceeasi lungime de unda despre ce sperati sa obtineti din parteneriatul vostru. Poate ca aceasta conexiune va merge pana la capat impreuna, cine stie ? Sau poate ca sunteti meniti sa impartiti doar o portiune de drum impreuna ? Lasa relatia sa te hraneasca pentru cat timp este menita sa fie. Te poti ingrijora pentru viitor atunci cand ajunge aici. Pana atunci, esti in prezent si e tot ce conteaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.