Horoscop WEEKEND 8-10 martie 2019. Lună în Berbec după Lună Nouă, de ziua femeii, înseamnă CEVA SPECIAL. Vezi ce aduce pentru tine

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 martie 2019. Acest weekend incheie o saptamana extrem de intensa astrologic vorbind, cu Mercur intrat in miscare retrograda pentru prima data in 2019, cu Uranus cel rebel, socant si imprevizibil instalat in Taur pana in 2026 si cu o Luna Noua speciala in emotionalul Pesti. Mercur e in Pesti, Luna Noua a fost in Pesti, Soarele este in Pesti.

08 mart. 2019, 07:58
Horoscop WEEKEND 8-10 martie 2019. Lună în Berbec după Lună Nouă, de ziua femeii, înseamnă CEVA SPECIAL. Vezi ce aduce pentru tine

Multa energie creativa, imaginativa, visatoare, sensibila, romantica si incetosata cu privire la cum se vede realitatea cea pragmatica – iata ce ne aduce energia Pestilor, scrie sfatulparintilor.ro. Nu e de mirare sa fim inca putin bulversati, sa simtim ca ceva se schimba, ca suntem in fata unor noi inceputuri ca situatii de viata, ca relatii sau macar la nivel de credinte si mod de a vedea totul.

Analizam permanent influenta pe care Luna o are asupra noastra pentru ca Luna este astrul ceresc cel mai aproape de pamanteni, deci energia sa joaca un rol important in viata noastra de zi de zi. Luna inseamna apa, inseamna, energii, feminitate, sensibilitate, curgere, contact cu sufletul. Luna schimba zodia gazda o data la doua zile si jumatate, moment in care si noi primim alt tip de influente energetice.

Citeşte şi ORA DE VARĂ 2019: Când se schimbă ora şi ce schimbări presupune

Fiecare faza a Lunii ne afecteaza. Fiecare ciclu luna ne deschide noi oportunitati, vindecari si transformari, daca stim cum sa le folosim ! Atunci cand ne dam voie sa traim in ritmul ciclurilor Lunii, incepem sa ne simtim propriul ritm iesind la suprafata.

Dupa ce a fost Luna Noua in Pesti, in acest weekend, Luna este in Berbec. Tot acum sarbatorim femeia, mama iar Luna este deplin conectata la energia feminina din fiecare om.

Ce ne aduce aceasta Luna in Berbec?

Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si stralucire vietii. Poti simti ca totul are o viteza mult mai mare. Fa actiuni pozitive si bucura-te de calatorie!

Sunt zile pline de vitalitate in care vezi ce este esential pentru inima ta si simti ca esti de neoprit in a obtine. Primim de la Luna in Berbec o mare energie ce ne propulseaza inainte. Emotiile pot fi puternice iar rabdarea nu este punctul forte acum.

Luna in Berbec iti da curajul sa iti implinesti scopurile si o constientizare ca nicio provocare nu este prea mare. Ea iti da forta sa treci peste obstacole si viteza sa alergi.

Exista o urgenta cu aceasta Luna in Berbec care te poate impinge la acte impulsive, ca si cum este acum ori niciodata. Berbecul este o energie invincibila care are credinta inocenta ca orice este posibil. Poti lua decizii impulsive, mai ales ca toata lumea se misca rapid. Rezista tentatiei sa faci orice sub presiunea altora, ci doar sub propria ta vointa.

Cand Luna este in Berbec, sunt cateva zile excelente ca sa visam mare si indraznet si sa ne identificam adevaratele pasiuni ale sufletului pentru care vom primi energie de a le da viata.

Pot fi cateva zile foarte puternice emotional. In loc sa te lasi coplesit la nivelul unei probleme, mai bine atac-o direct si rezolv-o. Vezi ce solutie ai sa o depasesti si actioneaza in acest sens. Daca ai clocotit de furie, aceasta Luna iti da curajul sa lasi adevarul sa iasa si sa se manifeste. Luna in Berbec trezeste „batalia” din fiecare. Manifestarea ei este intotdeauna riscanta, dar ea determina schimbarea si de multe ori este pentru mai bine.

Daca esti o persoana statica, acum este momentul sa incepi sa te misti sau sa te inscrii la o clasa de arte martiale de exemplu. A face ceva iesit din obisnuit si care are si o componenta fizica, de miscare, este foarte satisfacator pentru Luna in Berbec.

Ce sa faci cand Luna este in Berbec?

Este un excelent moment pentru a deschide noi drumuri de viata, o afacere sau sa vinzi o proprietate. La fel, poti sa te iei de cineva care tot amana un proiect.

Fii convingator. Bazeaza-te pe tine. Exploreaza-ti ambitiile. Apara-te. Actioneaza dupa propriul impuls.

Ea te sustine daca trebuie sa fii dinamic, daca ai un interviu pentru job sau daca ai o prima intalnire amoroasa.

Sunt favorizate actiunile rapide, in loc de munca sustinuta plictisitoare. Multa miscare fizica este indicata, alergat, dansat, muncit fizic.

BERBEC

Un sentiment de vulnerabilitate te poate lua prin surprindere. In loc sa te simti slabit si sa intri in defensiva, imblanzeste-ti pozitia si conecteaza-te la sensibilitatea ta pe care ti-o activeaza Luna in semnul tau. A simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit pana acum este un semn ca ti-ai crescut capacitatea de compasiune si iubire. Caritatea si generozitatea incep acasa, deci inainte de a lucra la a-ti extinde iubirea spre altii, incepe prin a-ti oferi tie iertare pentru toate acele momente pentru care te-ai judecat prea aspru. Nu trebuie sa te mai agati de ce a fost. Doar da-ti putina iubire si mergi mai departe.

TAUR

Ce e cu tine, Taurule ? O suspiciune vaga ce iti intra in cap te poate face sa iti incetinesti considerabil ritmul in acest weekend. Nu dauneaza niciodata sa apesi butonul de pauza si sa devii mult mai constient de ce se intampla in jurul tau. Oricum, este mult mai probabil ca exista ceva in interiorul tau de care trebuie sa te ocupi in loc sa crezi ca exista o forta in exteriorul tau de care trebuie sa te protejezi. Din moment ce iesi in afara zonei de confort si faci lucruri curajoase si noi, este foarte natural sa te simti si vulnerabil.

GEMENI

Daca petreci mai mult timp cu un prieten, vei vedea mai clar diferentele dintre noi dar asta nu trebuie sa te impiedici sa va simtiti bine impreuna. Cand vine vorba de prietenie, nu fii o solutie ce cauta o problema. In schimb, ai incredere ca fiecare persoana ce joaca un rol in viata ta este aici cu un scop bine definit pentru tine. Acea cunostinta ce te enerveaza uneori este exact pe langa cine ai nevoie sa fii acum. De ce ? Iti vei da seama singur(a) pe parcurs.

RAC

Esti pregatit sa pui in practica ceva ce ai invatat, dar expunandu-te inseamna ca te pui intr-o pozitie vulnerabila. O vizibilitate mai mare inseamna sa arati lumii atat talentele cat si ranile si slabiciunile tale. Sa stii ca nimeni nu e perfect. Tot ce ai de facut este sa fii cea mai buna versiune a ta posibila. Pana la urma, singura persoana care te poate critica esti tot tu. Nu face asta. Nu te limita din cauza acelei voci interioare, pentru ca poti rata toata magia daca nu te prezinti si nu iti joci partea din spectacol.

LEU

Nu ar trebui sa astepti pana cand esti in aer ca sa te uiti in jur dupa o plasa de protectie si siguranta. Fa pasi ca sa iti pregatesti aterizarea asa cum se cuvine daca tot faci un mare salt de credinta in viata ta. Oricum, daca aventura iti este deja in progres, ai incredere ca ai facut pasii ce ti-au fost cei mai buni la acel moment, asa cum ai simtit. Nu poti sa astepti mereu dupa certitudini si garantii de siguranta. Uneori chiar trebuie sa sari ca sa poti ajunge la pasul urmator al vietii tale. Se pare ca acum tanjesti dupa intensitate si dupa acel tip de experiente ce te fac sa te simti viu, deci probabil ca deja le traiesti sau ele urmeaza.

FECIOARĂ

Gaseste o persoana speciala alaturi de care te poti „culcusi” in acest weekend. Chiar daca tanjesti dupa apropiere emotionala si fizica de un suflet drag, tot te poti simti vulnerabil cand vine vorba de a-ti cobori zidul pe care il pui in jurul inimii tale si a lasa pe cineva sa intre. O mai mare intimitate inseamna sa cultivi increderea ca esti in stare sa gestionezi orice se intampla si oricum evolueaza relatia si viata. Daca te inchizi in tine ca sa nu ranesti sa fii ranit(a), nici nu poti lasa sa intre mai multa iubire pentru ca iti inchizi capacitatea de a o primi. Ce alegi ? Iti poti asuma sansele, stiind ca e posibil si sa fii ranit(a) ? Sau doresti sa iti garantezi o viata fara iubire ?

BALANŢĂ

La munca si acasa, ai purtat asupra ta multa incarcatura. Acum esti pregatit sa petreci timp cu cineva care te poate ajuta sa rezolvi si duci toate acestea. El sau ea nu trebuie sa munceasca in locul tau (desi un asemenea ajutor nu ar dauna). Ai doar nevoie de cineva sa preia initiativa si sa faca planuri pentru ceva placut si distractiv de facut. Ai devenit cam sceptic in relatii si cu cine petreci timpul, dar nu e cazul sa fii asa de selectiv. Daca vrei companie si sustinere, fii si tu deschis spre oricine este dispus sa fie acest lucru pentru tine.

SCORPION

Distractia este cam supraestimata, in special daca ai avut parte de iesiri si intalniri romantice sau de aventuri pline de seva. Daca continui asa, ce trebuie sa fie un moment de voie buna poate ajunge sa devina super stresant atunci cand nu iti dedici timp suficient pentru grija de sine. Daca te simti cam epuizat, opreste-te si asculta ce are corpul sa iti spuna. Este un timp potrivit sa dai un nou start programului de fitness. Sau poate ca un masaj bun sau o zi la spa este ceea ce ai nevoie ? Te vei simti si mai proaspat pentru orice iti aduce viata dupa ce te odihnesti si iti umpli bateriile.

SĂGETĂTOR

Presiunile de acasa si din familie incep sa se ridice, asa ca iti datorezi tie insuti / insati sa iesi afara si sa faci ceva ce iti place cu adevarat. Nu fii prea mental cu privire la ce sa fie. Nu e nevoie de mari planuri. Orice se potriveste definitiei tale de distractie e bine. Orice idee spontanta poate duce la clipe pline de entuziasm. Sau poate vrei sa te distrezi pe cinste cu copiii tai ? Daca nu iti propui ca distractia sa fie prioritatea si te lasi dus de val, vei vedea ca vei ajunge mai usor si placut la ce te bucura cu adevarat. Pare un program tare bun de weekend.

CAPRICORN

In aceste zile, intuitia iti este destul de puternica. Esti in special cuplat spre ce se intampla in casa ta si in viata ta de familie. Asta iti poate da unele idei despre ce probleme vrei sa gestionezi si ce imbunatatiri vrei sa faci. Tu esti mult mai flexibil despre aceste aspecte decat erai inainte, deci nu vei ezita sa faci schimbarile necesare daca acestea sunt solutia potrivita. Totusi, tu ar trebui sa iti pui prea multe proiecte in carca. Ai nevoie de timp sa te odihnesti, sa stai ca un pui in cuibul sau si ai nevoie de timp de calitate cu oamenii dragi din viata ta.

VĂRSĂTOR

O conversatie spontana poate intari o conexiune interesanta cu cineva din preajma ta. Este foarte placut sa te conectezi cu cineva ce iti imparte valorile si intelege de unde vii. Nu te simti mereu asa de simpatic cu oamenii. De fapt, chiar ai devenit mai prudent si mai putin disponibil sa te deschizi oricui. Este bine sa exersezi sa analizezi pe ce subiecte te deschizi si fata de cine, dar nu inseamna sa te inchizi din experienta de a cunoaste oameni si a face noi conexiuni. Sunt multi oameni interesanti care vor sa te cunoasca mai bine.

PEŞTI

Increderea ta de sine este inalta si te simti bine despre darurile unice pe care le ai de oferit. Totusi, insecuritatea poate aparea cand incepi sa explorezi moduri de a-ti monetiza talentele. Poate fi greu sa pui un pret corect pentru abilitatile si experienta ta, totusi nu ar trebui sa te opreasca din a lua pulsul in jur cu privire la cat sunt oamenii dispusi sa plateasca. Carcotasii mereu vor spune ca ceri prea mult, in timp ce oamenii ce te iubesc si iti apreciaza harul si talentul iti pot spune ca ceri prea putin. Tu esti cel ce iti stabilesti valoarea muncii.