Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 2021. Saturn iese din miscarea sa retrograda!

Iata horoscopul de weekend 8-10 octombrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul conjunctiei dintre Soare, Mercur si Marte.

08 oct. 2021, 10:03
Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 2021. Saturn iese din miscarea sa retrograda!

Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 2021. Gandurile (Mercur) si actiunile (Marte) se aliniaza pentru a pune lucrurile in miscare. Va trebui sa si faci ceva, nu e suficient sa ai doar intentii.

Mai mult, Saturn iese din miscarea sa retrograda in Varsator si te impinge de la spate sa vezi ce nu functioneaza in viata ta si sa iei masuri. Iesi din zonele care te transforma intr-un captiv si elibereaza-te pentru a-ti putea construi un alt viitor!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Posibil ca azi sa devii constient de ce eviti o anumita situatie. Partial este din cauza ca ti se pare prea stresant sa te descurci singur. Daca o iei usurel, zilele urmatoare vei vedea ca ajungi la un rezultat si te linistesti. Altii vor remarca starea ta mult mai bine si tu vei simti cum progresul chiar se intampla.

Mihai Voropchievici a citit în rune cumpenele zodiilor. Cea mai mare provocare cu care se confruntă fieacre în viaţă
Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 202  TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca te conectezi cu oameni influenti zilele viitoare iti poate chiar schimba viata. Linia de granita dintre afaceri si prietenie poate deveni neclara si cineva care trage sfori te poate sustine intr-un fel care sa aduca progres semnificativ. In timp ce tendinta ta este sa te bucuri doar de compania proprie, ti se sugereaza ca ai mult de castigat daca socializezi si cu oameni, cu oamenii potriviti.

Horoscop rune Octombrie 2021 Mihai Voropchievici. Suflete rănite, bate vântul în Casa Banilor şi doctorii certifică Mercur retrograd

Horoscop WEEKEND 8-10 OCTOMBRIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te-ai putea simti pregatit sa implinesti o ambitie personala si sa fii dornic sa pui la bataie multe ore ca sa reusesti. Un focus astral pe sectorul idealurilor tale te poate chema sa echilibrezi partea spirituala a vietii tale cu treburile mai pamantesti. De aceea poti cauta multe informatii online, poti citi sau discuta cu o persoana care sa iti dea inspiratie valoroasa.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Venus poate fi azi pentru tine o sursa de inspiratie in ale frumosului iar Saturn care iese d in retrograd iti va da energia sa aduci vise si idei la viata. Zilele urmatoare te vor gasi entuziast despre un proiect creativ si dornic sa dai maximul din tine pentru el. Te poti simti motivat sa mergi mai departe cu el si chiar daca intalnesti obstacole tot sa reusesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.