Horoscop WEEKEND 9-11 iunie 2023. Atractie fatala in weekend. Ce ne aduce Pluto retrograd in Capricorn

S-ar putea sa nu simtim cu totii reintrarea lui Pluto in Capricorn ca pe o provocare in relatie, dar, din fericire, toata lumea se poate bucura de beneficiile planetei comunicarii Mercur.

09 iun. 2023, 00:30
Horoscop WEEKEND 9-11 iunie 2023. Atractie fatala in weekend. Ce ne aduce Pluto retrograd in Capricorn

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 9-11 iunie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul reintrarii lui Pluto in Capricorn. Apoi planeta comunicarii, Mercur, intra in Gemeni.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu ai in continuare o dificultate in a intelege unele informatii care au ajuns la tine in ultimul timp si nu stii cum sa actionezi cand ele au asa de multe semnificatii si asa de putine optiuni de actiune. Ai incredere in sentimentele tale instinctive mai intai care poarta cele mai importante raspunsuri pentru binele tau. Inconjoara-te cu pozitivitate si aduna-ti gandurile in ordine. Daca sunt imprastiate, lasa-le balta si ocupa-te de ceva placut care iti va aduce stare de bine si in minte. Este timpul sa elimini unele obiceiuri proaste pentru totdeauna. Ai grija de nevoile tale fizice.

Horoscop 9 iunie 2023. Este „ziua saturniană”, astrologul Camelia Pătrăşcanu anunţă efecte majore asupra zodiilor

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poate nu stii de ce, dar toata aceasta perioada se poate simti ca o pregatire pentru ceea ce va urma. Multi Pesti vor fi in gandurile lor tot weekendul, distanti si greu de prins cand vine vorba de implicare in lumea reala. Reviziteaza-ti unele tipare dar nu lasa obiceiuri proaste sa iti scape de sub control si sa devina tendinta autodistructive de vreun fel. Da, esti sigur ca adevarul este acolo undeva si ca il vei gasi mai ales prin caile spirituale cu care asa de bine rezonezi. Urmeaza-ti instinctul, mediteaza, comunica cu ghizii spirituali in cautarea starii de pace. Important este sa fii bland si rabdator cu tine acum.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista solutii mai bune la ce te preocupa decat cele care iti vin instant in minte. Ia-ti timp in weekend ca sa iti analizezi optiunile si sa vezi unde se ascunde alegerea aceea cea mai buna si permanenta. Ai nevoie de timp ca sa incepi sa muncesti si in avantajul tau. Daca esti obosit si fara energia specifica Berbecilor, nu vei avea suficienta forta sa faci fata. Odihneste-te cat mai mult in weekend, aceasta este recomandarea pentru tine.

3 zodii care primesc totul pe tavă în perioada următoare, este perioada lor de aur din 2023

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Cu atat de multe lucruri ce se intampla si ganduri care ti se invart in minte, te-ai putea rataci daca nu ai puncte de centrare la care sa te intorci. Ai nevoie de un set stabil de prioritati care sa iti arate calea menita de urmat, ca sa poti lucra la ce ai in plan fara sa te pierzi in procesele tale mentale. Nu este nevoie sa ascunzi adevarul de cei ce te intreaba, dar asta nu inseamna sa vorbesti orice cu oricine. Respecta aceste reguli de comunicare ce implica respect reciproc in aceste zile.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro