Horoscop WEEKEND 9-11 septembrie 2022. Cu emoții înainte! Ce ne aduce Luna plină în Pești!

A trecut ceva timp de cand nu ai mai avut o idee foarte clara cu privire la ce vrei pentru viitorul tau, dar acum poti sa te ocupi de schimbarea dorita.

09 sept. 2022, 14:44
Horoscop WEEKEND 9-11 septembrie 2022. Cu emoții înainte! Ce ne aduce Luna plină în Pești!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 9-11 septembrie 2022 scaldat de influențe astrale majore. Este prima Lună plină a toamnei calendaristice. Se petrece în zodia emoționalului Pești. Avem antene fine pentru ceea ce altfel rămâne adesea ascuns. Dorințe pe care poate nu le-ai recunoscut până acum pot ieși la suprafață. Multe lucruri se întâmplă inconștient și intuitiv.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai depasit un obstacol si ai gasit un mod de a merge mai departe spre implinirea ta chiar si acolo unde parea aproape imposibil. O veche problema se topeste. Poate ca nu ai avut inca ocazia sa testezi ca este asa, dar curand iti va fi clar ca un nou aranjament va functiona de minune pentru tine. Totul se reduce la credinta ta ca meriti sa ai succes si ai abilitatile de a-l obtine. Astrele iti vor aduce un puternic sprijin de energie pentru puterea ta personala. Problemele care inainte iti consumau resursele emotionale si psihologice pana la limita acum vor fi gestionate cu mult mai multa usurinta.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre semnele din Univers care prevesteau moartea reginei Angliei: Luna plină in Pești întristează, aduce lacrimi, disperare, suferință, iluzie, aiureală, nebunie, nostalgie!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Exista o serie de schimbari sofisticate ce se aliniaza sa te salute. O schimbare masiva pozitiva este in lucru pentru tine. Eforturile tale sustinute care au depasit provocari si chiar momente de demoralizare dau rezultat. Determinarea si vointa ta te ajuta sa duci viitorul in favoarea ta. Ce avea sens perfect pentru tine este in revizuire. O noua perspectiva proaspata iti va creste starea de spirit. Astrele te vor introduce spre o optiune noua, mai buna. Nu tine cu dintii de ceva doar pentru ca inainte era maximum din ce puteai avea. De acum, chiar poti avea ceva mai bun.

Mercur retrograd de toamnă. Ghid de supraviețuire pentru perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai fost mereu generos cu cei pe care ii iubesti, implinindu-ti responsabilitatile. A existat o stare de incertitudine in jurul unei situatii stresante in ultimul timp, dar vicisitudinile vietii te-au facut sa fii destept si rezistent. Acum este timpul sa primesti inapoi din binele pe care l-ai dat. Astrele iti vor deschide o serie noua de aventuri din care sa alegi. A trecut ceva timp de cand nu ai mai avut o idee foarte clara cu privire la ce vrei pentru viitorul tau, dar acum poti sa te ocupi de schimbarea dorita. Esti liber sa iti construiesti drumul prin viata asa cum ti-ai dorit mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.