Horoscop weekend Casandra. Se anunţă două zile cu aventură şi multe calorii!

Horoscop weekend Casandra. Aveti planuite aceste zile libere extrem de minutios si doriti ca totul sa va iasa la perfectie? Trebuie sa vedeti si ce au de zis astrele despre zodia dumneavoastra si care sunt evenimentele ce vor avea sa se intample in acest sfarsit de saptamana.

20 mart. 2021, 21:50
Horoscop weekend Casandra. Se anunţă două zile cu aventură şi multe calorii!

Horoscop weekend Casandra BERBEC

21.03-20.04: Inca mai cautati sa gasiti raspunsuri la probleme mai vechi. Multi dintre dumneavoastra veti putea descoperi noi modalitati de a castiga bani mai multi sau de a gasi un nou loc de munca. Este timpul sa va faceti noi proiecte de viitor.

TAUR 21.04-21.05: Puneti accent pe prietenii apropiati, iar unul dintre acestia ar putea chiar sa devina iubit. Viata poate fi indeajuns de stimulanta si aveti inspiratie. Iata si un sfat important: daca lucrati pentru binele altora veti primi multe beneficii.

Horoscop weekend Casandra GEMENI 22.05-21.06: Toata lumea crede ca sunteti grozavi si s-ar putea ivi chiar si o noua poveste de dragoste cu un sef sau o persoana aflata la putere. Este o saptamana minunata sa va continuati studiile sau sa incepeti o lucrare importanta.

RAC 22.06-21.07: Sunteti entuziasmati si dornici de aventura si calatorii. Veti face progrese in ceea ce priveste o proprietate comuna, o mostenire sau o problema de asigurare. Energia dumneavoastra va aduce schimbari in viata personala si ii va inspira pe ceilalti sa va asculte si sa va urmeze exemplul.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile veti primi cadouri sau favoruri de la oameni importanti. Intentionati chiar sa faceti cateva schimbari ce va vor afecta directia in care vreti sa mergeti in viitor. Succesul va fi mare!

Horoscop weekend Casandra FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca parcurgeti o perioada cand aveti nevoie de mai mult somn. Va hotarati insa sa studiati mai mult sau poate sa invatati ceva nou si va vor ajuta energia si perseverenta de care dati dovada.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 15-21 martie 2021. Runele anunţă o săptămână grea, doar o singură zodie este răsfăţată

BALANTA 23.09-22.10: Vreti sa va organizati mai bine viata personala si pe cea profesionala si, nu in ultimul rand, starea sanatatii. Este posibil sa va folositi de activele personale sau de o proprietate comuna in beneficiul cuiva.

SCORPION 23.10-21.11: Pe agenda dumneavoastra, in fruntea listei se afla reparatiile la domiciliu si cateva discutii de familie. Cu toate acestea, la baza tuturor lucrurilor sta dorinta puternica de a imbunatati cele mai apropiate relatii.

Horoscop weekend Casandra SAGETATOR 22.11-21.12: Casa si familia continua sa fie obiectivul principal al preocuparilor dumneavoastra. Va implicati mai mult in relatia cu unul dintre parinti. Intre timp, intentionati sa faceti ceva pentru a va imbunatati sanatatea si pentru a va schimba aspectul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti ocupati in mod activ si dornici sa comunicati, in special cu vecinii, rudele apropiate si fratii. Mai mult, visati sa castigati bani in plus si pentru asta puneti in aplicare cateva idei inedite. Succes!

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: In acest moment prima veste buna este ca puteti atrage bani. Nu este de mirare ca veti cumpara multe lucruri frumoase pentru cei dragi, dar si pentru dumneavoastra. Vor avea loc cateva schimbari in viata personala, asa ca veti simti curand ca ati intrat intr-o lume noua.

Horoscop weekend Casandra PESTI 19.02-20.03: Desi veti fi mai indrazneti si mai agresivi atunci cand vorbiti cu ceilalti, abilitatea dumneavoastra de a va afirma va aduce imbunatatiri in lumea personala si in mediul inconjurator. Sunteti fermecatori pentru toti cei din jur.

Sursa: magazin.ro