Horoscop weekend Cassandra. Ce zodii au noroc cu carul şi în dragoste, şi de bani

Horoscop week-end. Ce rezervă astrele nativilor celor 12 zodii. Previziuni pentru dragoste, sănătate și noroc. Pentru unele zodii, deși este sfârșit de săptămână, apar noi oportunități de dezvoltare în carieră.

05 mart. 2021, 10:39
Horoscop weekend Cassandra. Ce zodii au noroc cu carul şi în dragoste, şi de bani

Horoscop weekend Cassandra. BERBEC 21.03-20.04:

Niste prieteni din trecut au revenit in atentia dumneavoastra. Scopul acestor zile este sa vedeti daca prietenii din viata dumneavoastra sunt oameni de calitate si daca viata este mai fericita datorita lor. Nu trebuie sa pierdeti timp pentru cei care nu merita.

TAUR 21.04-21.05: Este un moment in care visele dumneavoastra pretioase se indeplinesc si sunteti remarcati pentru realizari. Mai mult decat atat, sunteti mandri de propriile creatii. Saptamana aceasta va puteti face planuri de viitor.

Horoscop weekend Cassandra. GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile va puteti gandi la planurile unei viitoare calatorii. Intre timp, manati de dorinta de a nu sta pe loc, veti mai invata cate ceva si va veti extinde orizontul. Poate va inscrieti la un nou curs sau veti citi mai mult.

RAC 22.06-21.07: Incheiati vechi afaceri legate de impozite, o mostenire sau o asigurare. Acest lucru vine ca un beneficiu pentru dumneavoastra. Sunteti privilegiati financiar si veti atrage cadouri si favoruri de la altii.

LEU 22.07-22.08: Va concentrati pe parteneri si pe prietenii apropiati. Vestea buna este ca acest lucru va va oferi o mai mare obiectivitate si sansa de a afla mai multe despre modul in care relationati cu cei care va sunt cel mai aproape.

Horoscop weekend Cassandra. FECIOARA 23.08-22.09: Vreti sa fiti la inaltime la locul de munca si sa fiti mai sanatosi. Va ingrijiti destul de mult si veti incepe curand o noua dieta de dezintoxicare a organismului. Nu faceti abuzuri alimentare si renuntati sa mai pierdeti timpul inutil.

BALANTA 23.09-22.10: Parca Universul va ofera un sprijin real si saptamana aceasta alegeti sa va distrati mai mult ca de obicei. Copiii vor fi o reala sursa de bucurie. Nu e nevoie sa va prefaceti, fiti naturali. Lumea din jur va aprecia acest lucru. Succes!

Horoscop weekend Cassandra. SCORPION 23.10-21.11: O ingramadeala de planete este in partea de jos a diagramei dumneavoastra si activeaza tot ce are legatura cu casa, familia si viata privata. In termeni generali, este vorba despre tot ceea ce are de-a face cu actualul domiciliu si locul unde ati putea trai in viitor.

HOROSCOP MARTIE 2021: bani, carieră, dragoste, sănătate. Previziuni generale
SAGETATOR 22.11-21.12: Primiti vesti de la frati, rude sau vecini pe care nu i-ati mai vazut de ceva vreme. Cu toate acestea, mintea este stimulata si veti dori sa studiati si sa scrieti mai mult. Incepeti sa va faceti planuri noi care va vor afecta rutina zilnica.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti oportunitatea de a incheia afaceri vechi si de a studia niste contracte mai vechi care ar putea sa creasca veniturile dumneavoastra sau va pot promova noi idei de a face bani. In rest, va veti implica mai mult in activitati legate de sport.

Horoscop 1-7 martie 2021. Ce anunţă runele lui Mihai Voropchievici
Horoscop weekend Cassandra. VARSATOR 20.01-18.02: Dorinta puternica de a va expune ideile altora este un lucru bun, deoarece oamenii vor sa auda ceea ce aveti de spus. Veti creste, va veti transforma si veti deveni o persoana mai evoluata. Viata este mai mult decat o repetitie generala!

PESTI 19.02-20.03: Este un moment neobisnuit, deoarece sase planete „se ascund” in diagrama dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca deveniti constienti de modul in care Universul va afecteaza, va dirijeaza si va influenteaza deciziile.

Sursa: magazin.ro