Horoscop weekend Cassandra. Marte se mută în una dintre Casele Banilor, se anunţă belşug

Sfârşitul de săptămână este influenţat de Marte, care se mută fie prin casa banilor, fie prin cea a Prieteniilor. Cum sunt influenţate toate zodiile, vedeţi în articolul de mai jos.

01 iul. 2021, 23:31
Horoscop weekend Cassandra. Marte se mută în una dintre Casele Banilor, se anunţă belşug

Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Acum Marte va influenteaza si va da multa energie, iar increderea in sine va fi puternica. Veti fi mai eficienti si mai competenti ca de obicei. Saptamana aceasta veti face exact ce va doriti.

TAUR 21.04-21.05: Viata de familie primeste destula energie ca sa creeze putin haos si confuzie. Primiti vizita unor rude, va ocupati de renovari sau de niste schimbari de rezidenta si totul va fi ca o provocare. Aceste evenimente ar putea chiar sa creeze tensiuni in cadrul familiei.

Horoscop weekend Cassandra GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile ritmul vietii se va accelera si veti deveni mult mai directi si mai hotarati cand comunicati. Cu alte cuvinte, veti spune deschis care este parerea dumneavoastra, insa va trebui sa tineti seama de ce si cum vorbiti.

HOROSCOP luna iulie cu Minerva. Două zodii descoperă o nouă latură a vieţii. Vor avea parte de multe schimbări!
RAC 22.06-21.07: Saptamana aceasta sunteti fermecatori si diplomati. Este momentul prielnic sa faceti achizitii pentru garderoba. Veti lucra din greu sa faceti bani dar, in acelasi timp, ii cheltuiti rapid. Atentie sa nu deveniti risipitori!

LEU 22.07-22.08: Actionati manati de dorinta de a lucra din greu pentru a va indeplini dorintele. Energia de care dispuneti este puternica si veti realiza multe. Singurul dezavantaj este ca din prea mult entuziasm ati putea deveni sarcastici.

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea va veti alatura unui grup de prieteni si va veti simti minunat. Se pare ca toata lumea va iubeste. Va trebui totusi sa fiti prudenti, deoarece o persoana din anturaj nu apreciaza stilul dumneavoastra de a actiona si de a vorbi.

Horoscop 2 iulie 2021. O zodie bifează multe puncte în relaţie, multe zodii au probleme cu banii
BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile, Marte intra in Casa Prieteniilor, ceea ce inseamna ca sunt incurajate activitatile competitive. Desi se pare ca nu veti accepta usor ideile altora, va trebui sa coordonati cu nevoile altora.

Horoscop weekend Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Inflacaratul Marte se muta in partea de sus a graficului dumneavoastra, ceea ce va va trezi cu siguranta ambitia. Acum veti porni un proiect important, motiv pentru care veti lucra extrem de mult ca sa il realizati. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Dispuneti de multa energie fizica, motiv pentru care va veti bucura de incredere sporita si va veti simti mult mai competenti si mai eficienti. Sunteti calatorii zodiacului, asa ca veti fi incantati sa calatoriti si sa explorati lumea din jur.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana, Marte se muta in una dintre Casele Banilor, indicand potentiale dispute cu privire la o mostenire, o proprietate comuna, impozite, datorii sau o problema cu o asigurare.

Horoscop weekend Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Va veti bucura de iesiri si activitati distractive alaturi de copii. Veti accepta toate invitatiile pentru a va distra bine, iar relatiile cu colegii de munca sunt calde, ceea ce este satisfacator. Important este ca acum aveti curajul sa vorbiti si sa spuneti adevarul!

PESTI 19.02-20.03: Marte se muta in partea de sus a graficului dumneavoastra, iar acest lucru inseamna ca veti lucra eficient si cu perseverenta la orice sarcina primita. Sanatatea se va revigora. In weekend, un animal de companie va va solicita mai mult atentia.

Sursa: magazin.ro