Horoscop WEEKEND. Ce ne aduce primul weekend din mai, cu o eclipsa si doua retrograde la activ

Misterioasa eclipsa de Luna plina in Scorpion este in opozitie cu socantul Uranus, ceea ce aduce surprize bonus pentru toata lumea.

05 mai 2023, 15:30
Horoscop WEEKEND. Ce ne aduce primul weekend din mai, cu o eclipsa si doua retrograde la activ

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 28-30 aprilie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul eclipsei de Luna plina florala in Scorpion. Evenimentul se petrece la numai cateva zile dupa ce planeta transformarii, Pluto, intra in retrograd in Varsator pentru prima data dupa 230 de ani. Mai mult, misterioasa eclipsa de Luna plina in Scorpion este in opozitie cu socantul Uranus, ceea ce aduce surprize bonus pentru toata lumea. Ca si cand toate aceastea n-ar fi fost de ajuns, atmosfera astrala este intregita de planeta iubirii, Venus, care isi schimba domiciliul la finalul saptamanii. Din 7 mai, sentimentalul Rac va fi casa romanticei Venus. Esti singur? S-ar putea sa nu mai fii cat de curand!

Horoscop financiar. Cele mai de succes zodii, sunt sortite sa întoarcă banii cu lopata în mai 2023

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu te forta sa depasesti prea multe limite acum. Iesi din zona de confort doar atat cat sa iti mentii optiunile deschise, dar pregatit mereu sa te reintorci la simplitatea sa. Unele intentii intalnite pot sa nu fie pure dar tot sa ofere solutii la unele din bataliile egoului tau si sa iti reaminteasca exact cat de mult valorezi. Este decizia ta cum alegi sa ii tratezi pe cei care ti le aduc iar responsabilitatea ta este sa ai o pozitie foarte clara, pentru a evita confuzii viitoare.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu ai acum nevoie de timp ca sa iti dovedesti un punct de vedere si adevaratele valori despre demnitate pe care le ai in tine. Daca viata nu merge intr-o directie care sa te satisfaca, sa stii ca esti liber sa actionezi in baza oricarui impuls daca asta iti va desface orice legatura de care nu mai ai nevoie. Trebuie sa iti verbalizezi cu tact asteptarile si cerintele, sa ai claritate si sa fii autentic si in acord cu inima ta.

Horoscop karmic. Zodiile de pământ sunt doborâte de karma negativă a celor din jur

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Priveste-ti relatiile pentru ce sunt ele cu adevarat, cu toate culorile si potentialul lor, cu toate limitarile pe care nu le poti schimba. Poate ca simti o nevoie puternica sa ajuti pe cineva ce are o problema. Nu o face daca situatia nu este critica sau grava si daca nu iti arata intentia ca doreste sa invete ceva din experienta prin care trece. Problemele altor oameni sunt responsabilitatile tale doar de la clipa in care capata sens pentru destinul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.