Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 24-26 MAI 2019. Cum influenţează Luna în Vărsator o energie dură dată de Chiron şi Marte?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 24-26 mai 2019. In ultimele zile, cu totii am experimentat o energie intensa si destul de dura ce ne-a activat din senin rani sufletesti uitate intr-un sertar in inima sau minte si credeam ca am scapat definitiv de ele.

23 mai 2019, 19:48
Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 24-26 MAI 2019. Cum influenţează Luna în Vărsator o energie dură dată de Chiron şi Marte?

Daca tie nu ti s-a intamplat, esti o persoana norocoasa. Pentru cei ce au avut parte de emotii intense, vechi, prea bine cunoscute, dureroase, cauza este cu predilectie una astrala: pe 23 mai, Marte planeta energiei, confruntarilor, impulsurilor a fost in cuadratura cu Chiron, astrul vindecator al ranilor noastre sufletesti si emotionale profunde. Energia acestui tranzit se simte si cateva zile dupa ziua de 23 mai, respectiv tot weekendul.

In acelasi timp, tot weekendul Luna este in Varsator, zodie caracterizata prin detasare emotionala si prin orientare spre viitor. Un bun ajutor pentru noi din partea Cosmosului ca sa facem fata emotiilor intense si dureroase si sa gasim solutii pozitive orientate spre viitor. Un viitor, insa, diferit de ce a fost in trecut. Sa nu ne ducem in viitor treburile neterminate din trecut !

Chiron s-a mutat recent in Berbec pentru prima data in 50 ani si impacteaza fiecare zodie in dorinta sa de a ne vindeca ranile profunde de identitate, asa cum scrie AICI. Berbecul este primul semn al zodiacului si reprezinta identitatea noastra, cum actionam si cum ne asumam in lume. Chiron este cunoscut ca vindecatorul ranit ceea ce inseamna ca ne ajuta sa vedem din ce motiv ne  este mai dificil sa actionam si sa ne asumam, ne indoim de actiunile noastre, de cum aratam, de ce facem, ne simtim nepotriviti si neindemanatici.

Acum iese la lumina tot ce am impins adanc in noi si nu am lasat sa se vada.

Faptul ca acum le vedem poate fi ca un strigat de trezire pentru vindecare. Avem scopuri romantice, vrem sa iubim si sa fim iubiti si nu ne place sa ne sabotam din cauza unor vechi dureri pe care le purtam, poate, in noi inca din copilarie.

Primul pas este sa treci de rezistenta naturala si de vulnerabilitate si sa iti aduci ranile la suprafata. Doar cand le vezi si accepti, rana se vindeca. Toti stim asta in teorie, ca singurul mod de vindecare este sa ne procesam emotiile. Totusi nu o facem. Ne ingropam sentimentele in inima si speram sa treaca de la sine. Dar ele nu trec de la sine niciodata. Dar ai grija ca, vazandu-ti ranile, sa nu cazi in statutul de victima. Cu Marte in cuadratura cu Chiron, nu vrei sa fi victima, vrei sa vindeci ceea ce te-a victimizat in tine.

Cand erai copil sau tanar, poate nu aveai resursele sa te protejezi, dar acum ai si poti avea grija tu de tine. Marte si Chiron iti trezesc vulnerabilitatea care devine punct forte, dar te si imping sa faci ceva despre trecutul tau si sa iti schimbi circumstantele.

Daca te simti neadecvat dintr-un motiv particular tie, acum e timpul sa iti gasesti puterea interioara. Esti demn de a fi iubit, esti valoros si nu e nimic in neregula cu tine. Daca nu ai suficienta incredere in tine, este in regula. Accepta asta, accepta ca nu ai de ce sa fii perfect si incepe sa faci actiuni mici care sa iti construiasca aceasta incredere. Daca oamenii profita de pe urma ta, acum e timpul sa inveti sa spui NU si sa construiesti limite sanatoase. Daca actiunile sau vorbele tale ranesc pe altii, acum este timpul sa inveti sa spui „imi pare rau” altora si tie insuti. Daca unele actiuni te fac sa iti fie rusine, intreaba-te de ce. Exista un ceva despre acea rusine pe care il poti rasuci si transforma intr-un talent.

Cum ne ajuta Luna in Varsator?

Luna in Varsator ne vrea sa ramanem logici, detasati si nescufundati in vibratii de tristete, furie, frica, frustrare, neputinta. O distanta emotionala intre tine si cineva drag din viata ta nu e ceva rau pentru ca te determina sa te focusezi pe tine si pe ce iti aduce tie bucurie separat de viata sentimentala. Nu va fi insa foarte usor sa fim total detasati de aceste emotii ale zilei.

Luna in Varsator aduce o buna eliberare de prea multa stare emotionala. Ne permite sa ne distantam ca sa vedem imaginea de ansamblu din orice situatie. Aceasta stare detasata ne permite sa accesam idei briliante, de nevazut cand suntem sufocati de emotii.

Luna in Varsator da un sentiment de libertate ce vine din faptul ca te stabilizezi cu propriile tale ganduri si ajungi la pace cu ele, indiferent unde te vor duce. Din aceasta stare vine caracteristica de vizionar de Varsator.

Sunt favorizate toate legaturile sociale prin internet sau experimentele cu alte tehnologii care te mentin conectat cu oamenii. Este timpul potrivit sa imbratisezi noul, tot ce inseamna inovativ si futurist.

Apare un impuls de a te elibera din situatii si relatii claustrofobice. Suntem prietenosi sub Luna in Varsator dar intr-un mod mult mai detasat.

Acum apar cele mai multe idei despre umanitate ca un intreg si nevoia sa simti cum contribui la evolutia lumii. Vrei sa te conectezi cu toata lumea si esti mult mai deschis spre cei care traiesc viata total diferit de tine.

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Varsator:

Fa practici ce iti dau energie, precum acupunctura sau reflexologia ; concepe un plan pentru viitor ; participa la un eveniment in colectivitate ; trimite un mesaj spre un intreg grup de prieteni sau familie ; actualizeaza-ti profilul social ; elibereaza-te de o conventie sociala ; fii cu oameni din afara cercului tau social uzual ; fii rebel si fa actiuni ce iti dau libertate ; iesi din matrice !

Iata horoscopul de weekend pentru dragoste si relatii sub aceste influente astrale :

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Berbecule, un mix de urcusuri si coborasuri iti vor colora weekendul. Cand emotiile te depasesc, te poti indrepta pentru sustinere oricand spre partener. Asteapta-te ca Luna in Varsator sa iti dea o energie calma. Vei gasi pace interioara sub influenta ei si din asta vor beneficia toate relatiile tale. Daca simti nevoia puternica sa iti hranesti mintea si spiritul, petrece mai mult timp in casa. Inconjoara-te cu oameni pozitivi.

Daca esti Berbec singur si viata ti se pare searbada si plictisitoare, bazeaza-te pe prietenii apropiati pentru putina aventura. Fii spontan sub Luna in Varsator care va descuia cutia cu surprize frumoase. Sunt sanse sa te apropii de gasirea unei persoane speciale. Conversatiile cu oameni destepti ce gandesc ca tine vor fi pline de sens si placere. Ceea ce simti acum se va extinde in saptamanile urmatoare, deci colecteaza emotii pozitive si distreaza-te, Berbecule.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurule, va trebui sa alegi spre ce evenimente te indrepti in acest weekend. Prioritatea principala iti va fi timp de calitate cu persoana iubita. Pune timp si atentie doar spre ce iti aduce implinire. Luna in Varsator sustine dezvoltari favorabile in relatia ta de cuplu. Comunicarea va fi puternica si eficienta.

Daca esti Taur inca singur, intuitia iti va fi mai puternica in acest weekend, gratie influentelor astrale. Ai de ascultat cu atentie vocea interioara si vei gasi oportunitati in departamentul iubirii. Actuala atmosfera astrala iti va favoriza momente speciale, deci alege sa fii cu oamenii care conteaza cel mai mult pentru tine. o conversatie inteligenta plina de sens iti va hrani sufletul, Taurule.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Draga Gemeni, daca nu ai inca planuri pentru weekend, fii spontan si fa primul lucru ce iti trece prin minte. Uita sa faci planuri, tot ce ai nevoie este sa te bucuri de fiecare moment. Da drumul momentelor plictisitoare si condimenteaza putin lucrurile in viata ta. Luna in Varsator te indeamna sa iesi mai mult in exterior si sa fii in contact cu natura. Sentimentul de pace interioara iti va restabili energia pozitiva sufleteasca. Ai puterea sa implinesti orice idee gandesti.

Daca esti inca singur, fii deschis la surprize in acest weekend. Mergi in exterior si accepta invitatiile sociale. Ai incredere ca energia ce te inconjoara te conduce mai aproape spre dorintele cele mai fierbinti. Reanalizeaza-ti scopurile personale de viitor sub supravegherea Lunii in vizionarul Varsator care iti creste vibratiile pozitive, deci da-ti voie sa fii mai aventuros.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO