Horoscop weekend Oana Hanganu. Află ce provocări te aşteaptă, Luna intră în zodia Peşti

Horoscopul acestor zile începe cu Luna aflată în zodia Vărsător, care ne încurajează să fim originali, independenți, în timp ce Soarele, aflat în zodia Taur, ne cere să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne gestionăm cu înțelepciune resursele.

11 mai 2018, 08:35
Horoscop weekend Oana Hanganu. Află ce provocări te aşteaptă, Luna intră în zodia Peşti

Miercuri, Luna intră în zodia Pești, unde va rămâne până duminică, timp în care e bine să ținem cont mai mult de intuiție, iar vineri, Luna va intra în semnul Berbecului și, până duminică, va accentua dorința de afirmare, spiritul de inițiativă, dar și orgoliul și impulsivitatea.

Află cum va fi această săptămână pentru tine! Citește previziunile complete!

Berbecii atrag norocul doar dacă știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare. 

Taurii primesc informații importante care îi ajută în carieră. În plan personal, banii vin dar sunt cheltuiți rapid sau apar situații neprevăzute, care duc la amânarea unei călătorii. 

Gemenii își fac noi prieteni care le acaparează atenția și au un rol important în ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrași de persoane inventive, independente și misterioase. 

Racii trebuie să păstreze echilibrul între carieră și viața personală. Cei singuri primesc multe invitații și „ies din carapace”, dar evită, deocamdată, să se implice sentimental. 

Leii pot rata un loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional.

Fecioarele își asumă prea multe responsabilități la serviciu. Când se vor simți copleșite și vor încerca să se debaraseze de acestea, șefii sau colegii vor fi nemulțumiți. 

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA  

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI