Horoscop WEEKEND special 30 august-1 septembrie 2019, cu 5 planete plus Luna Noua Neagră în Fecioară! Ce aduce zodiilor un context unic

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019, un final de vara in surle si trambite, in care exista un context unic oferit de Cosmos : 5 planete sunt "inghesuite" in semnul de pamant Fecioara si 8 planete din 10 sunt in semne de pamant. Mesaj puternic adus la final de vara si inceput de toamna de la zodiile de pamant!

29 aug. 2019, 20:18
Horoscop WEEKEND special 30 august-1 septembrie 2019, cu 5 planete plus Luna Noua Neagră în Fecioară! Ce aduce zodiilor un context unic

Venus cu al sau amor si bani, Marte razboinicul, energicul si facatorul de actiuni, Mercur cu a sa gandire si comunicare, Soarele care ne defineste energia si personalitatea si Luna care acum este Noua si Neagra si semnifica femininatea, emotiile si subconstientul nostru – toate sunt acum in Fecioara.

Luna Noua de vineri 30 august este cea de-a doua Luna Noua a lunii august, fapt pentru care specialistii o numesc Luna Noua Neagra.

Asemenea evenimente in care au loc 2 Luni Noi intr-o luna se intampla o data la 29 luni.

Toata lumea stie ca Fecioara, zodia gazda a Lunii Noi, este incredibil de eficienta, saritoare, de mare baza, organizata ca nimeni alta, orientata pe detalii si care are tendinta de a fi buna, empatica si generoasa. Aceste caracteristici de ochi de vultur perfectionist vor fi prezente in fiecare dintre noi pentru ca suntem in plin sezon al Fecioarei, insa vor fi temperate de o dorinta sincera de a ajuta si a crea o diferenta pozitiva.

De aceea, Luna Noua in Fecioara este o perioada ideala de a ne pune treburile in ordine perfecta si ne da unda verde sa ne plantam semintele unor noi inceputuri in domeniile patronate de Fecioara : munca, sanatate si serviciul indreptat spre altii, spun astrologii.

Daca te-ai zbatut in relatiile tale in ultimul timp, aceasta Luna Noua te va ajuta sa imblanzesti lucrurile si sa gasesti o noua cale. Sigur, e nevoie de participarea amandurora, insa sa stii ca Universul este de partea ta daca iti doresti o intarire a relatiilor.

Exista multa energie legata de aceasta Luna Noua dupa cum se vede, dar toata curge ARMONIOS si ne ofera un mod minunat de a integra aceste energii de vibratie inalta. Pune-ti acum o intentie clara sau fa o actiune cat de mica sub aceasta Luna Noua ca sa aduci la viata aceasta energie.

Cosmosul ne da energii dar noi suntem cei care trebuie sa o primim si sa o integram in vietile noastre. Energia exista ca potential doar daca pasim in fata si profitam de ea.

Cat timp Luna este in Fecioara, este timpul sa te organizezi. Fecioara este harnicul si muncitorul zodiacului, cel ce se focuseaza pe detalii ca sa faca totul exact asa cum este cel mai bine posibil. Motivatia Fecioarei este aceea de a servi oamenii si viata pentru binele inalt al tuturor. Cu Luna in Fecioara este un timp al modestiei si de a oferi o mana de ajutor din spatele scenei.

Luna in Fecioara ne cere sa recunoastem unde trebuie sa ne imbunatatim abilitatile si la ce suntem buni cu adevarat din ce facem. Recunoscandu-ne talentele, le putem pune foarte bine in slujba altora. La munca este util sa treci prin rolurile fiecaruia, facand modificarile necesare pentru ca toate calitatile fiecaruia sa fie puse perfect in folosinta. La fel si acasa, este important sa te uiti la rutine si la cum functioneaza gospodaria ca un intreg. Este un timp perfect pentru curatenie sau sa faci lucruri minutioase amanate.

Uneori, Luna in Fecioara ne impinge sa fim capriciosi si cu toane atunci cand lucrurile nu ies asa cum le-ai planificat. Iritarea poate da pe afara precum bulele de sampanie daca lucrurile nu sunt organizate cum trebuie. Rezista nevoii imperioase de a fi un carcotitor si focuseaza-te mai bine pe a fi eficient in ce faci.

Fecioara este semn mutabil ceea ce inseamna ca se adapteaza in functie de mediu. Uneori este nevoie sa te flexezi un pic mai mult ca sa te potrivesti cu toata lumea.

Aceasta Luna in Fecioara ii poate, din pacate, stimula pe cei ce au inclinatia naturala sa fie critici cu sine sau cu altii. Tine minte sa fii bun, bland, tolerant, intelegator si iubitor cu tine si la fel cu ceilalti.

Ce poti face cu eficienta cand Luna este in Fecioara :

Fa curatenie in dulapuri / gateste mancaruri sanatoase / incepe o dieta / du-te sa alergi sau sa mergi pe jos alert / organizeaza-ti mai eficient locuinta / fa curat la birou / bea multa apa / incepe un obicei pozitiv / da o mana de ajutor / pune-ti la punct mai bine talentele

Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In acest weekend, alinierea de planete in zodia Fecioarei iti vorbeste despre impecabila ta dedicare spre sanatate. Foloseste-ti aceasta energie ca sa iti vezi corpul ca pe un templu, sa faci sport, sa muncesti in aer liber. Simte-te sanatos in trupul tau, intretine aceasta stare si astfel vei oferi si altora exemplul si energia de a-si implini idealurile. Se poate intampla un eveniment in zona ta de munca acum, mai ales daca ai activitate ce implica ajutorarea si servirea animalelor de orice fel unde vei avea succes. Se poate intampla in varii forme. Dar si daca muncesti in alte domenii, spre exemplu marketingul, un animal sau un simbol de animal iti poate servi drept surogat. Daca muncesti in profesii de sanatate sau sport, interactiunea cu un animal de companie poate fi de mare folos clientilor sau pacientilor.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In acest weekend special cu multe planete in zodii de pamant, viata ta creativa va interactiona puternic cu copiii si vei avea o relatie sanatoasa cu toate aspectele naturii. Viziunea ta cu picioarele pe pamant asupra vietii si relatia ta foarte personala cu frumusetea sa iti permite sa ai un mod special de a te conecta cu altii. Ghideaza oamenii sa gaseasca si ei bucurie in a hrani viata si planeta. Tu recunosti ca bogatia vine in toate formele, deci cu cat mergi mai mult spre tot ce curge natural spre tine, cu atat mai bine intelegi procesul. Focuseaza-te pe acest proces natural ca sa primesti mai multa iubire si abundenta. Recunoaste-l si imbratiseaza-l. Poti aduce mult succes practic si celor pe care ii iubesti, deasemenea.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe durata acestui weekend puternic, totul se va centra in jurul locului unde stai, fie ca e vorba de actuala adresa, orasul tau sau planeta ta. Este un timp special in care iti descoperi centrul si echilibrul in conditiile in care diverse conexiuni din viata ta ti se pot parea coplesitoare. Partenerul tau se va bucura de tot ce ai frumos in tine si impartesti cu el/ea cu entuziasm. Poti aranja unele placeri minunate pentru copii si oamenii dragi, fie o petrecere fie altceva creativ si placut. Daca te simti coplesit de prea multe ganduri care par a veni de nicaieri, ele vin din adancul tau, sorteaza-le si vei fi uimit de viziunile pe care le vei descoperi. Ele vor crea o diferenta in lumea si viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO