HOROSCOP: Zece motive să iubeşti femeia Taur

Chiar dacă de cele mai multe ori încăpăţânarea ei este cea care se remarcă, aceasta nu face decât să reflecte personalitatea ei puternică şi forţa cu care îşi trăieşte viaţa şi visurile. Află ce alte calităţi o transformă într-o femeie admirabilă pe cea pe care o aniversăm în această lună.

12 mai 2016, 08:18
HOROSCOP: Zece motive să iubeşti femeia Taur

1. Este înzestrată cu multă răbdare

Te va aştepta să termini tot dintr-o mega-farfurie de mâncare, se va uita cu tine la un film chiar dacă nu îi place deloc, va vrea mereu să înveţe lucruri noi şi nu se va grăbi în acest demers. Ştie că lucrurile importante necesită timp şi răbdare şi indiferent cât de mult timp va investi, va duce totul spre perfecţiune

2. Este o iubită perfectă

Este foarte romantică, dar şi puţin cam old school. Va fi genul de iubită care îţi va scrie scrisori sau îţi va trimite mailuri de dragoste, chiar şi poezii. Pentru că are foarte multă încredere în ea şi ştie ce vrea chiar şi în pat, o poveste de dragoste cu femeia Taur va fi mereu o aventură. Independenţa sa nu va fi întotdeauna apreciată de bărbaţi, mai ales de cei care consideră că rolul femeii este doar de mamă sau gospodină. 

Citește pe www.okmagazine.ro și alte motive pentru care să iubești femeia Taur!