Horoscop. Zile grele pentru 4 zodii săptămâna următoare

Săptămâna următoare va fi una destul de grea pentru nativii zodiacului însă, recomandarea specialiștilor astrologi este să nu vă descurajați și, cel mai important, să nu renunțați de la primul hop deoarece, cu siguranță, vor veni și zile mai bune. Iată cum vor sta lucrurile așadar pentru fiecare nativ în parte.

06 oct. 2020, 12:16
Horoscop. Zile grele pentru 4 zodii săptămâna următoare

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, în săptămâna următoare vor afla că o decizie pe care au luat-o se poate să nu fi fost chiar cea mai inspirată și încep să apară tot felul de repercusiuni. Așadar, veți avea în vedere să rezolvați și să corectați o multitudine de lucruri.

Taur

Nativii Taur vor fi foarte neînțeleși în săptămâna următoare. Cumva, ori ei nu se vor exprima prea bine, ori ceilalți nu vor căuta să îi înțeleagă și din asta derivă mai multe situații polemice care se pot solda și cu pierderea unor prieteni.

Gemeni

Posesorii însemnului zodiacal al Gemenilor au o săptămână mai grea pe plan sentimental. Apar tot felul de neînțelegeri între dumneavoastră și partenerul sentimental, situații destul de inedite însă care pot fi rezolvate cu ușurință prin comunicare.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro