Horoscopul zilei: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Tulburarile emotionale din prima parte a zilei o sa se domoleasca pe masura ce trece ziua, nativii mai multor zodii bucurandu-se, spre seara, de relaxare si multumire.

17 apr. 2014, 03:49
Horoscopul zilei: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Berbecii ar putea sa se simta, la un moment dat, total panicati de cata treaba au. Mai mult, ar putea chiar sa se simta ingrijorati si vinovati de faptul ca au tot amanat unele sarcini. Desi, in prima faza, nu vor sti cum sa rezolve totul mai repede, pe parcurs se vor linisti. O sa-i ajute mult sa-si prioritizeze angajamentele, pentru a le putea sustine pe cele mai importante si pentru a nu-si bate capul cu cele minore.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Desi Taurii pornesc la drum cu o atitudine foarte pragmatica, pe masura ce descopera momente de distractie, nativii acestei zodii vor fi tot mai tentati sa cedeze. Dorintele lor vor fi intense, iar starea de multumire pare posibila doar prin indeplinirea lor. Pe de alta parte, isi doresc mult sa vorbeasca cu cineva despre asteptarile si sperantele lor, insa aproape nimeni nu are timp de ei. In loc sa se framante, sa se gandeasca la ce-si doresc, mai bine actioneaza, caci joia asta este o zi propice pentru Tauri ca sa se delecteze cu propriile lor placeri.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Toate lucrurile par sa se aseze exact cum isi doresc Gemenii joi, de parca ar avea o bagheta magica prin care fac persoanele neagreabile sa dispara si pe cele placute sa apara. Mai mult, Gemenii nu vor fi nevoiti sa depuna eforturi consistente pentru a-si indeplini sarcinile sau dorintele imediate. Va fi o zi relaxanta. Chiar daca Gemenii au totusi destule treburi de indeplinit, nu vor avea nicio problema sa le lase pe a doua zi.

RAC – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Desi Racii nu sunt foarte deschisi in a-si manifesta trairile cele mai adanci, joi vor simti nevoia sa se destainuie, sa-si depaseasca limitele iesind din coconul de siguranta in care si-au facut culcusul. Si chiar este momentul prielnic sa spuna ce au pe suflet, ce planuri au, caci exista oameni importanti in jurul lor care nu vor ramane indiferenti la cuvintele lor.

LEU – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Leii au toate sansele sa aiba parte de intelegere, iubire si chiar de bani joi, fara ca nimeni sa le ceara socoteala. Cei dragi, inclusiv partenerul de cuplu, sunt intelegatori cu nativii din Leu si isi manifesta afectiunea fara a fi sufocanti, in timp ce portofelul dispune de suficiente bancnote pentru a satisface o pofta mai putin obisnuita a Leului. Asadar, bucurati-va de ziua de joi!

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 17 aprilie

Recompensare creativitatii Fecioarelor este tot mai aproape, chiar mai aproape decat isi dau seama nativii acestei zodii. Ar putea sa li se iveasca o sansa, o oportunitate de crestere fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Insa Fecioarele trebuie sa-si stabileasca prioritatile inainte de a luarea unui angajament.

Continuarea pe Lyla.ro