Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Iată ce prevăd astrele

Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Iată previziunile pentru 12.12.2016.

11 dec. 2016, 14:58
Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Iată ce prevăd astrele

Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Berbec – Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte.

Nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un singur scop, cand exista mii de variante posibile in jurul tau care merita valorificate.

Priveste pe cat de multe cai ai putea evolua, deci nu te crampona de una singura. Ai putea fi deceptionat cand vei vedea ca acel unic scop nu este posibil, in timp ce alte cateva zeci au trecut pe langa tine fara sa le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la optiuni, la schimbari rapide de macaz pe parcurs, savurand acel belsug de idei si de solutii care ti se revarsa in cale!

Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Taur – Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene. Nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau.

Asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant. La fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi.

Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare. Accepta varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!

Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Gemeni – Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor.

S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Rac – Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit. Ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan.

Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Citeste continuarea pe huff.ro