Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi

Zi de joi grea pentru majoritatea nativilor horoscopului din cauza unor greutati nebanuite la locul de munca. Pe plan financiar insa unii dintre nativi au mare noroc.

22 oct. 2015, 05:10
Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi

BERBEC – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Zi de joi destul de agitata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca incearca din rasputeri sa isi convinga persoana iubita ca sunt nevinovati si ca au fost mereu fideli. Spre seara ar putea avea parte de o surpriza neplacuta din punct de vedere amoros.

TAUR – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Taurii isi dau seama joi ca ar cam fi cazul sa faca o serie de schimbari pe plan profesional. Nu de alta, dar deja au ajuns a limita rabdarii in ceea ce priveste incompetenta celor alaturi de care lucreaza. Ar trebui sa nu se gandeasca de doua ori si efectiv sa actioneze in acest sens.

GEMENI – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Zi minunata de joi pentru Gemeni, care reusesc sa duca la bun sfarsit un plan pe care l-au pus la cale cu ceva vreme in urma. Deja incep sa se organizeze pentru un eveniment de maxima importanta pentru ei, pe care abia il asteapta si care va avea loc in toamna.

RAC – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Racii au parte de o zi de joi linistita, fara niciun fel de evenimente majore nici la locul de munca nici in sanul familiei. Vor reusi sa isi incarce bateriile dupa o perioada lunga in care s-au cam epuizat.

LEU – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Leii au si ei o zi de joi destul de linistita, pe care o petrec in compania persoanei iubite. Nativii acestei zodii reusesc sa isi puna in aplicare un plan ce le va aduce satisfactii financiare in viitorul apropiat.

FECIOARA – horoscop zilnic 22 octombrie 2015, joi
Fecioarele pe de alta parte se agita destul de mult joi din cauza unor probleme ce apar la locul de munca. Nativii acestei zodii vor face tot posibilul pentru a-si multumi sefii, insa acest lucru pare sa treaca neobservat. De aceea vor avea o zi destul de nelinistita.
Continuarea pe Lyla.ro