Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

In timp ce anumite obiective stabilite de nativii majoritatii zodiile par a fi mai usor de atins, alte aspecte ale vietii trebuie puse pe plan secund, chiar amanate pe perioada nedeterminata, iar constientizarea si asumarea acestui fapt poate genera nemultumiri in randul anumitor zodii.

27 ian. 2016, 06:25
Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
Berbecii aveau impresia ca totul este bine asezat in lumea lor, dar descopera treptat ca, in anumite arii, exista niste probleme vechi si neglijate in timp. Nativii acestei zodii incearca sa repare ceea ce este „stricat”, insa isi dau seama repejor ca sunt depasiti de situatie. In loc sa actioneze impulsiv, asa cum le vine din instinct, mai bine isi acorda timp de gandire. Berbecii ar trebui sa-si aminteasca greselile din trecut, cand au actionat impulsiv in situatii de criza.

TAUR: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
Taurii, cam nerabdatori, se agita de zor sa progreseze intr-o anumita arie din viata lor. Insa, nativii acestei zodii ar trebui sa tina cont ca planurile stabilite sunt cel putin marete si necesita timp mai indelungat pentru indeplinirea lor. Taurii, oricat s-ar stradui, nu pot anticipa sau grabi totul. A permite lucrurilor sa evolueze intr-un ritm firesc este cea mai buna abordare a situatiei.

GEMENI: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
In fata Gemenilor se asterne un drum promitator si anevoios deopotriva, motiv pentru care trebuie sa se inarmeze atat cu rabdare, cat si cu bunavointa. Pentru mai mult impacare psihica si emotionala, nativilor din Gemeni li se recomanda sa-si acorde timp de acomodare si sa primeasca noutatile din viata lor cu deschidere emotionala si mintala. Gemenilor le-ar fi cu adevarat folositoare o atitudine pozitiva si binevoitoare atat fata de ei insisi, cat si de persoanele apropiate lor.

RAC: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
Mintea Racilor este ocupata de fel de fel de ganduri sumbre, de preocupari majore, dar si minore, in realitate nesemnificative – totul pe fondul tendintei nativilor acestei zodii de a nu sti cum sa-si prioritizeze obligatiile si cum sa-si impace, de altfel, anumite dorinte contradictorii pe care le au. Racii ar trebui sa fie mai blanzi cu ei insisi si sa-si acorde putin timp de relaxare, de detasare. Abia cand vor avea mintea limpede, nativii acestei zodii vor putea progresa cu adevarat.

LEU: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
Ultimele zile au fost destul de dificile pentru nativii din Leu, punandu-le rabdarea la incercare. Leii sunt nevoiti sa iasa din propria rutina pentru a rezolva unele probleme pe care, desi le neaga, chiar ei insisi le-au adus asupra lor. Leii trebuie sa-si asume responsabilitate pentru ceea ce fac, indiferent daca le convine sau nu rezultatul actiunilor lor.

FECIOARA: horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016 – miercuri
Creativitatea Fecioarelor este puternic accentuata in aceasta perioada, fapt care ajuta nativii acestei zodii sa vina cu o multime de idei nonconformiste, dar care prezinta solutii sau mijloace de imbunatatire pentru anumite activitati mai dificile. Din pacate, nu toate initiativele Fecioarelor sunt bine intampinate. Exista oameni in colectivul lor care pot manifesta reticenta pe fondul unor invidii ascunse.

 

Continuarea pe Lyla.ro