Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscopul zilei de luni, 7 septembrie 2015, prezinta un nivel de sensibilitatea foarte ridicat la nativii mai multor zodii, stare care ar putea sa-i predispuna la suparari, dezamagiri sau la certuri.  

07 sept. 2015, 04:42
Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

BERBEC – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Pentru Berbeci, ce este cel mai important astazi este sa se ridice la nivelul asteptarilor celor din jur! Sunt motivati de aprecierile pe care doresc sa si le aduca prin eforturile lor, iar, in unele cazuri, se pot simti neindreptati daca nu primesc cuvintele de lauda pe care considera ca le merita. Daca o iau personal, risca sa pericliteze o relatie cladita cu truda! 

TAUR – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Taurii sunt echilibrati emotional astazi, spre deosebire de nativii altor zodii. Nimic nu ii clinteste, stiu prea bine ce au de facut, cum trebuie facut, ce asteptari isi permit sa au si ce nu. Pe de alta parte, aceasta inflexibilitate, de altfel specifica zodiei Taur, ar putea deranja unele persoane apropiate acestora, cum ar fi partenerul de cuplu, cel mai bun prieten sau vreo ruda foarte apropiata. In relatiile cu acestea, Taurii chiar ar trebui sa dea dovada de mai multa deschidere spre compromis de dragul mentinerii trainiciei legaturii emotionale. 

GEMENI – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Gemenii mizeaza mult pe capacitatea lor de comunicare si, mai ales, pe carisma lor, insa acestea nu ii vor absolvi de vina vreunei actiuni gresite sau a vreunui cuvant spus la nervi, sub impulsul momentului. In atingerea unui obiectiv important pe care si l-au stabilit Gemenii, acestia ar trebui sa incorporeze mai multa analiza in strategie si sa elimine impulsurile nervoase care ii fac sa ia decizii proaste sau sa-i supere pe cei din jurul lor. 

RAC – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Dupa o perioada aparte, in care rutina zilei a fost puternic data peste cap, Racii reintra in normalul specific acestei perioade. Desi au petrecut si momente exceptionale, confortul rutinei prea bine stiute de ei ii face pe Raci sa se simta mai confortabil. Pe de alta parte, desi reincep sa ia fiecare zi asa cum vine, in mintile lor se prea poate ca anumite planuri marete de viitor sa ia contur, iar modul lor de realizare sa le ridice semne de ingrijorare. Atat timp cat accepta faptul ca nu pot rezolta totul intr-o clipita si ca nu au tot controlul asupra viitorului, Racii nu-si vor accentua slabiciunile pe care le au. 

LEU – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Leii simt ca au ajuns la un capat de drum, la un moment de incheiere a unei etape din vietile lor. De aici se deschide un nou drum, intr-o alta directie, cu alte provocari. Desi sunt destul de precauti defel, de data asta pornesc pe noul drum fara a se uita cu atentie in stanga si in dreapta, fara a evalua riscurile, provocarile, oportunitatile. Din acest motiv risca sa se impiedice dupa prima suta de metri! 

FECIOARA – horoscop zilnic, 7 septembrie 2015, luni 

Fecioarele trec printr-o perioada conflictuala fie in mediul profesional, fie pe plan personal. Oricum ar fi, tensiunile sunt destul de ridicate, iar nervii intinsi la maximum favorizeaza luarea unor decizii pripite sau rostirea unor cuvinte prea dureroase si chiar nedrepte unor persoane care nu merita. Sensibilitatea sporita specifica zodiei favorizeaza Fecioarele sa se simta foarte repede lezate de ce fac sau zic unii apropiati. Mai mult gandire la rece ar ajuta nativii acestei zodii sa se protejeze emotional! 

Citeste continuarea pe lyla.ro