Horoscop zilnic 9 noiembrie 2015, luni: Ce v-au rezervat astrele

In pofida incercarilor de a ne pastra calmul, multi dintre noi vor avea nervii intinsi la maximum din cauza unor persoane – apropiati, colegi, rude – al caror comportament total neasteptat ne va uimi pana la dezorientare. Totusi, în majoritatea situatiilor vom gasi puterea de a ne purta frumos, constienti fiind ca nu putem pretinde de la altii ceea ce nu le oferim mai intai noi.

09 nov. 2015, 07:40
Horoscop zilnic 9 noiembrie 2015, luni: Ce v-au rezervat astrele

BERBEC: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Berbecii isi manifesta recunostinta fata de un coleg care i-a sustinut si chiar le-a suportat comportamentul dificil intr-o anumite perioada profesionala din viata lor. Poate fi vorba chiar de trecutul mai indepartat, insa acest lucru nu conteaza pentru nativii din Berbec care abia acum constientizeaza faptul ca au fost un adevarat „ghimpe in coasta” intr-o anumita perioada si, totusi, un coleg (sau mai multi) le-a fost alaturi intr-un mod neconditionat. Asadar, este ziua manifestarii recunostintei pentru Berbeci.

TAUR: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Ziua incepe cu numeroase responsabilitati, sarcini, planuri, atriburii, nativii din Taur incercand sa se organizeze cat pot ei de bine. Insa Taurii nu-si dau seama ca principala problema a lor din perspectiva profesionala, dar si personala tine de faptul ca isi asuma mai mult decat pot duce, nedandu-si seama ca anumite treburi ii despasesc complet. Taurii trebuie sa-si recunoasca public limitarile (de altfel, absolut firesti, de bun simt) si sa invete sa spuna fie „nu” anumitor solicitari, fie sa dea termene limita de realizare mai indepartate pentru a-si putea doza eforturile in mod corespunzator.

GEMENI: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Stilul de munca al Gemenilor de tip „laissez-faire” va functiona de minune astazi atat timp cat coechipierii nativilor acestei zodii sunt de acord cu strategiile acestora. Totusi, chiar si daca nu sunt de acord, s-ar putea sa nu spuna pe fata anumite nemultumuri, fiind reticenti la astfel de comunicari. Din acest motiv,

Gemenii pot porni azi la drum crezand ca toata lumea este pe aceeasi pagina cu ei, perfect de acord, pentru a avea mai tarziu neplacuta surpriza de a-si da seama ca strategia lor nu este sustina cu persoane importante din mediul lor profesional. Pentru a evita un astfel de rezultat, ar trebui sa acorde timp individual fiecarui coleg, in privat, pentru a vorbi deschis, indiferent de rezistenta acestuia la comunicare. O abordare proactiva salveaza ziua nativilor din Gemeni.

RAC: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Racii nu-si dau seama inca, dar pe frontul personal al familiei sta sa izbucneasca un conflict pe fondul unor divergente de opinie. Racii ar trebui sa acorde atentie maxima detaliile pentru a putea vedea dincolo de afirmatiile aparent neinofensive ale apropiatilor. Inainte de a se simti jigniti sau dezamagiti, Racii trebuie sa constientizeze faptul ca nu sunt singurii participanti de pe „front” si ca trairile fiecarei persoane conteaza, in esenta, in mod egal.

LEU: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Leii sunt lipsiti de chef de munca, incercand sa se fofileze de la sarcinile de serviciu. In loc sa se ghideze dupa reguli, Leii cauta tot felul de distrageri de atentie. O activitate neasteptata, neprogramata le va aduce o mare bucurie. Totusi, Leii trebuie sa tina minte ca un astfel de comportament nu poate fi sustinut la nesfarsit si ca ar fi timpul sa puna osul la treaba!

FECIOARA: Horoscop zilnic – 9 noiembrie 2015, luni
Fecioarele debordeaza de generozitate in incurajarile pe care le fac astazi in mediul profesional, fapt care nu le avantajeaza deloc pentru ca, in prezent, ar trebui sa fie tocmai in pozitia de negociator dur, ferm. Desi nu le sta in fire, Fecioarele trebuie sa-si adune tot sangele rece si sa actioneze ferm, fara menajamente, chiar si cu riscul de a produce suparare si neplaceri unor colaboratori care, in realitate, nu si-au indeplinit corespunzator sarcinile de serviciu.

Continuarea pe Lyla.ro.