Horoscop zilnic DRAGOSTE, MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019. Soarele este in opozitie cu Neptun. Ce aduce in amor?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 septembrie 2019. Astazi intra in "actiune" astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul, confruntarile, driverul sexual. Primim astfel o fereastra larg deschisa pentru actiuni eficiente o data cu aceasta armonizare. Cand Marte se prezinta astfel spre noi, primim tone de energie tocmai buna pentru a obtine ce vrem. Atentie insa ca este puternica si se poate simti in corp, deci sa avem grija.

11 sept. 2019, 06:06
Horoscop zilnic DRAGOSTE, MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019. Soarele este in opozitie cu Neptun. Ce aduce in amor?

Afla in continuare ce aduc astrele in amor pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Inabilitatea ta de a rezolva problemele din relatia de cuplu a dus la acumalarea de tensiune si anxietate. Acum, insa, ar trebui sa incepi sa simti eliberare de aceste sentimente si sa te bucuri din nou de timpul petrecut alaturi de partenerul de cuplu. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu doar astepta ca altcineva sa-ti rezolve problema. Este momentul sa faci si tu ceva.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Stelele iti zambesc azi. Intri intr-o noua faza mai pozitiva din punctul de vedere al relatiei de cuplu, lucru ce te apropie si mai mult de partenerul de cuplu. Prin intelegere reciproca si compromis, veti gasi solutia perfecta pentru fiecare dintre problemele voastre. Daca esti inca singur, evita miscarile disperate. Pentru ca ai putea da sperante unei persoane de care nu esti interesat si, astfel, toata lumea va avea de pierdut.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In viata personala conditiile ideale se vor materializa doar atunci cand vei decide exact ce iti doresti sa obtii. Daca este calmul si serenitatea sunt lucrurile pe care le doresti, atunci nu te lasa prins de detaliile nesemnificative pentru ca apoi sa te enervezi ca nu se intampla ce-ti doresti. Totul depinde doar de tine. Nu trebuie decat sa-ti schimbi atitudinea. Singur? In curand vei intalni marea dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.