Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 29 martie 2020. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 29 martie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

28 mart. 2020, 19:35
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 29 martie 2020. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie.

Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii.

Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

EU IMI LAS VIATA SA SE TRANSFORME

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca atunci cand nu mai faci presupuneri, tu devii impecabil in tot ceea ce spui, iar viata ta se transforma in totalitate. Ea devine pur si simplu magica. Tot ceea ce iti doresti vine singur la tine, caci spiritul se deplaseaza liber prin tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

EU RENUNT LA DORINTA DE A-I SCHIMBA PE CEILALTI

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca adevarata iubire inseamna sa ii accepti pe ceilalti oameni exact asa cum sunt, fara a incerca sa ii schimbi. Atat timp cat incerci sa ii schimbi, inseamna ca nu ii iubesti cu adevarat. Este mai usor sa gasesti pe cineva care este deja asa cum iti doresti, decat sa schimbi pe cineva.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

EU SUNT EU INSUMI (INSAMI) IN PREAJMA CELORLALTI

Ingerii iubirii vor ca tu sa stii azi ca cea mai teribila presupunere pe care o fac oamenii este ca ceilalti percep viata la fel ca ei. Noi credem ca ceilalti gandesc la fel ca noi, simt la fel ca noi, evalueaza critic lucrurile le fel ca noi si comit abuzuri similare cu ale noastre. Noi ne temem sa fim noi insine in preajma celorlalti deoarece suntem convinsi ca acestia ne vor judeca, ne vor victimiza, ne vor abuza si ne vor condamna, asa cum facem noi insine. Daca ne deschidem inimile cu iubire, vom percepe adevarul fiecaruia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...