Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 15 IULIE 2019. Agitaţie înainte de eclipsa parţială de Lună

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI IULIE 2019. Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul primei eclipse totale de Soare din Rac de la inceputul lunii. Maine are loc eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn si nu e oarecare pentru ca este in conjunctie cu Saturn si Pluto. Ceva ce dureaza de ceva vreme in viata fiecaruia va ajunge la final, cortina va cadea cu niste concluzii, vom spune adio unui aspect, unei persoane, unei conceptii, un mod de a trai.

15 iul. 2019, 05:03
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 15 IULIE 2019. Agitaţie înainte de eclipsa parţială de Lună

Iata previziunile in amor pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Relatia de cuplu necesita o atentie speciala ca urmare a tensiunilor existente intre tine si partener. Nu lasa lucrurile sa-ti scape din maini – o stare de spiririt pozitiva si o infatisare atragatoare pot face minuni. Pentru cei singuri: incearca sa adopti o postura mai optimista si lasa garda jos: nu toti oamenii iti sunt inamici.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Trebuie sa-ti imbunatatesti atitudinea daca vrei sa ai o viata amoroasa de calitate. Gandirea pozitiva este obligatorie daca vrei ca relatia de cuplu sa infloreasca asa ca spade de frici si negativitate. Daca esti singur, trebuie sa decizi daca esti interesat cu adevarat de persoana care incearca sa-ti atraga atentia. Daca raspunsul este da, treci la treaba. Insa nu accepta decat dragostea adevarata. Pentru ca este important sa fii liber si disponoibil atunci cand sufletul pereche isi va face aparitia.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Viata de cuplu are urcusuri si coborasuri, iar centrul acestora pare sa fie partenerul de cuplu. Incearca sa nu incepi nicio disputa. Adevarul este ca problemele aparute in relatie au la baza propria ta neglijenta. Daca reusesti sa mentii pacea, te asteapta o zi plina de erostism. Acelasi lucru este valabil si in cazul celor singuri. Ai incredere in tine, azi? Dragostea pluteste in aer si nu stii ce surprize te asteapta in aceasta seara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.