Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 13 august 2019. Ce aduce Uranus retrograd in amor?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 13 AUGUST 2019. Dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie 2020, o data cu prima zi cu Jupiter iesit din retrograd, azi ne tragem sufletul si stam mai linistiti sub obladuirea Lunii in Capricorn.

13 aug. 2019, 03:04
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 13 august 2019. Ce aduce Uranus retrograd in amor?

Sa o luam mai usurel, mai ales ca joi avem Luna plina in Varsator si deja simtim cum se construieste energia pentru acest eveniment.

Iata ce va rezerva astrele in amor, in functie de zodie.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Stresul iti afecteaza negativ relatia de cuplu. Daca esti singur, o persoana din cercul de prieteni te suprinde cu o declaratie de amor. Da-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut. La birou te simti plin de energie si cu zeita Fortuna de partea ta nu-ti ese teama de nicio schimbare.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile merg tot mai bine in relatia de cuplu atat timp cat ii dezvalui partenerului tot ce-ti trece prin cap. Este singura modalitate prin care tu si persoana iubita puteti avea o relatie bazata pe incredere. Esti singur? O persoana noua intra in viata ta si te simti revigorat. Poti obtine ceea ce vrei daca ramai calm si onest cu tine insuti.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ar trebuie sa fii constructiv cand este vorba despre viata ta personala. Esti capabil sa inlaturi toate problemele enervante care ti-au pus in pericol relatia de cuplu si sa faci planuri noi impreuna cu persoana iubita. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Nu intra in depresie. Cea mai buna modalitate de a obtine ceea ce vrei este sa actionezi cu determinare si curaj.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.