Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 9 MAI 2020. Mesaje importante!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 9 MAI 2020. Mercur cel comunicator aflat in Taur e intr-un frumos trigon cu profundul Pluto retrograd iar aceasta este o veste excelenta! Un mesaj pe care il asteptai demult poate veni azi. Sau poate ca tu vei livra un mesaj pentru cineva tot azi.

08 mai 2020, 20:18
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 9 MAI 2020. Mesaje importante!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu este armonioasa, deci profita la maximum de aceasta atmosfera. Daca esti singur, fii mai pozitiv pentru a atrage in jurul tau oameni cu o aura pozitiva.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Partenerul de cuplu este gata sa-ti ofere suportul si intelegerea de care ai nevoie pentru a rezolva o problema cu care te confrunti de ceva vreme. Daca esti singur, incearca sa renunti la introvertire. Flirteaza online pana cand vei putea sa iesi din nou „in lume”!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lasa deoparte actiunile si sarcinile care iti aduc stres. Petrece mai mult timp cu partenerul pentru a-ti gasi linistea si pentru a te relaxa. Daca esti singur, in cautarea jumatatii, cu siguranta nu iti convine aceasta situatie. Dar mai rezista putin. In curand vei avea mai multa libertate si mai multe posibilitati!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.