Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 1 SEPTEMBRIE 2019. Mesaj NOU de la îngerii iubirii!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 1 septembrie 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

31 aug. 2019, 18:04
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 1 SEPTEMBRIE 2019. Mesaj NOU de la îngerii iubirii!

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie :

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ingerii iubirii iti transmit in aceasta saptamana ca uneori ajungi sa gandesti asa de rational si practic, dar pierzi din vedere simplitatea vietii si spiritul sau jucaus. Acestea sunt stari esentiale pentru a fi pe vibratia iubirii. Viata este despre a te distra, a rade, a te bucura si de a face maximum din momentul prezent.

Uneori trebuie sa vorbesti cu un copil de 3 ani ca sa reintelegi despre ce e vorba in aceasta viata.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ingerii iubirii iti transmit in aceasta saptamana ca ceea ce crezi devine adevar pentru tine. Daca tu crezi ca nu meriti sa ai parte de iubire, nu vei avea. Daca crezi ca meriti sa ti se intample lucruri minunate, le vei primi. Oricand o circumstanta de viata rea se poate schimba peste noapte in una buna. Oricand, din campul infinit de solutii pentru tine, spre tine poate veni anume o solutie minunata. Insa trebuie sa crezi asta.

Mergi la drum si spune-ti dinainte de a pleca : Dragostea pe care o doresc deja  ma asteapta. Apoi urmareste cum devine realitate.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ingerii iubirii iti transmit in aceasta saptamana ca viata ne poate deveni asa de ocupata incat deseori uitam cine suntem cu adevarat. Uneori avem nevoie sa ne oprim doar ca sa respiram, sa adunam gandurile si sa ne clarificam mintea.

Cand lucrurile devin involburate, tot ce ne prinde bine este sa iesim afara la aer si sa ne reamintim cine suntem si ce vrem de la viata. Cu mintea limpede si inima deschisa, te deschizi cu adevarat spre a trai dragostea !

Nu te opri sa crezi in miracole, pentru ca miracolele se intampla zilnic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO