Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 18 august 2019. Mesaj de la îngerii iubirii, tu ce ai nevoie să auzi?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 18 august 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

17 aug. 2019, 18:01
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru DUMINICĂ 18 august 2019. Mesaj de la îngerii iubirii, tu ce ai nevoie să auzi?

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ingerii iubirii iti spun ca felul in care percepi tu lumea iti defineste viata. Tu esti unicul proprietar al setului de perceptii despre lumea si viata in care traiesti. Asa cum percepi, asa gandesti si simti si deci aceasta este vibratia pe care o emiti in Univers. Daca vrei sa ai o dragoste implinita, simte-ti drumul prin viata, pas cu pas, zi dupa zi, ora dupa ora, spre un sentiment de abundenta, privind, cautand si traind toate cadourile pe care Universul ti le ofera in fiecare zi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Gratia este un cadou de la Dumnezeu. Gratia inseamna iubire. Nu trebuie sa te efortezi foarte mult ca sa o ai. Simte-te demn incat sa o meriti sau abandoneaza-ti nevoile ca sa o primesti. Cadoul iubirii este dreptul tau din nastere.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ingerii iubirii iti transmit in aceasta saptamana ca speranta este cea mai puternica emotie pe care un om o detine si o poate simti. Daca nu esti optimist ca viitorul in dragoste iti va fi mai bun decat prezentul, probabil ca nu va fi. Da-ti speranta ca lucrurile se vor schimba spre mai bine si asa se va intampla.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO