Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 12 DECEMBRIE 2019. Discuţii importante!

JOI 12 DECEMBRIE 2019. Este Luna plina in Gemeni, iar Venus si Saturn si-au dat intalnire pentru a da un stimulent vietii tale amoroase. Mai mult, Luna se indreapta spre Rac, ceea ce-ti da o predispozitie spre a trage acasa. Prepara-ti o bautura calda si cuibareste-te pe canapea langa partener.

11 dec. 2019, 20:18
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 12 DECEMBRIE 2019. Discuţii importante!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai oportunitatea de a petrece alaturi de partener cateva ore minunate, practicand cateva activitati care va plac amandurora. Te vei simti revigorat si relaxat. Daca esti singur, o intalnire speciala te va face sa te simti in al noualea cer.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu ar strica sa fii putin mai extrovertit si mai expresiv in relatia cu partenerul de cuplu. Adu la suprafata cele mai profunde sentimente si vei resimti o apropiere si mai mare fata de partner. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti intalnesti jumatatea.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu se desfasoara sub bune auspicii. Ai facut treaba buna impreuna cu partenerul. Acum va faceti alte planuri menite sa va apropie si mai mult. Daca esti singur, urmeaza niste schimbari importante. Va fi greu, insa iti pot aduce marea dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.