Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 13 IUNIE 2019. Atenţie la ce spui şi ce faci!

Marte, planeta actiunii, a energiei, si a impulsurilor traverseaza punctele de Nod Nord si Sud din Rac si Capricorn. Destinul va avea un cuvant important de spus. Poti avea un mare impact in lume acum, asa cum si lumea va avea un mare impact asupra ta. Atentie la ce spui si ce faci! Nu vor ramane doar vorbe si fapte banale, ci iti pot influenta viata in urmatorii ani!

12 iun. 2019, 19:25
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 13 IUNIE 2019. Atenţie la ce spui şi ce faci!

Iata previziunile pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Se anunta cativa norisori pe cerul senin al relatiei tale. Desi te poti simti trist din aceasta cauza, astrele iti transmit mesajul ca ai puterea sa depasesti obstacolele. Totul depinde numai de tine. Daca esti singur, nu refuza invitatiile in oras ale prietenilor tai. Extinderea cercului de cunostinte poate insemna apropierea de jumatatea ta.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata de cuplu este linistita si armonioasa. Esti foarte fericit ca ai ajuns in acest punct si iti doresti sa treci relatia la un alt nivel. Poate urmeaza sa oficializati relatia, poate va mutate in casa noua… Daca esti singur, nu iti pierte timpul si energia cu flirtul inutil. Cauta acele persoane care se potrivesc genului tau de viitor partener de cuplu.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai oportunitatea de a te apropia si mai mult de partenerul de cuplu spre a petrece timp de calitate impreuna. Invita-ti partenerul in oras sau prepara acasa o cina romantica. Atmosfera relaxanta va va destinde si va va face sa va marturisiti sentimentele. Daca esti singur, esti intr-o dispozitie foarte sexy. Ai chef de nebunii, iti place sa flirtezi si nu sunt excluse momente pasionale cu o persoana pe care o vei cunoaste cat de curand. Asta daca nu ai intalnit deja aceasta persoana speciala, dar sunteti in tatonari.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.