Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 23 IANUARIE 2020. Iubiţi, protejaţi şi susţinuţi

Horoscop zilnic dragoste JOI 23 IANUARIE 2020. Astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi.

22 ian. 2020, 20:31
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 23 IANUARIE 2020. Iubiţi, protejaţi şi susţinuţi

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata amoroasa necesita mai multa atentie din partea ta. Totodata, trebuie sa nu te lasi dominat de emotii astfel incat sa eviti disputele cu partenerul de cuplu. Chiar daca sunt anumite lucruri in relatia voastra care nu-ti plac. Daca esti singur, foloseste-ti sarmul si vezi ce obtii.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Depinde de tine, sa te straduiesti mai mult pentru a imbunatati relatia de cuplu. Nu amana discutia pe care trebuie sa o ai cu jumatatea ta. Este nevoie sa vorbiti pentru a rezolva diferentele. Esti singur? Este momentul sa treci la actiune, sa nu mai lasi totul sa se rezolve de la sine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cea mai inteleapta alegere pe care o poti face azi este sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre tot ce te preocupa. Nu doar ca va veti simti mai bine, insa va veti apropia si mai mult. Tacerea va inrautati situatia asa ca evit-o. Singur? Poti cuceri pe oricine ai pus ochii. Sarmul este arma ta secreta. Nu ezita sa o folosesti.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.