Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 30 MAI 2019. Idei inspirate şi vise inspirate! Vezi pentru ce zodii!

Dupa confuzia de ieri, este timpul pentru o idee inspirata, plina de imaginatie pentru vise implinite. Comunicarea revine la normal, Universul a pregatit suprize pentru toate zodiile in relatii si iubire. Toata lumea – si cei singuri si cei aflat intr-o relatie de cuplu – vor beneficia de pe urma unui tranzit astral de zile mari: Venus, aflata in Taur, se contecteaza cu sextilul Neptun-Saturn!

29 mai 2019, 20:24
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 30 MAI 2019. Idei inspirate şi vise inspirate! Vezi pentru ce zodii!

Iata ce-ti rezerva azi astrele in plan amoros.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca esti in cautarea momentului potrivit sa pui in discutie cateva subiecte fierbinti cu partenerul de cuplu, acum este momentul. Vei gasi intelegerea de care este nevoie pentru a putea rezolva ceea ce te framanta. Daca esti singur, profita de aceasta zi pentru a te relaxa. Ai fost destul de presat in ultima vreme si ai nevoie sa-ti incarci bateriile pentru a o putea lua de la capat. Ti-ai citit horoscopul general de azi ? Este aici!

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Putina relaxare impreuna cu partenerul de cuplu nu strica. Dimpotriva! Mai sporeste intimitatea. Iesi cu partenerul undeva, asculta muzica, poarta culori vii care sa va anime. Daca esti singur, profita de intensificarea sex-appeal-ului pentru a cuceri persoana de care esti indragostit. Sunt sanse mari sa reusesti. Ti-ai citit horoscopul general de azi ? Este aici!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Astrele sunt favorabile relatiei de cuplu. Petreci momente intime tandre si romantice alaturi de partenrul de cuplu. Relaxeaza-te si bucura-te de fiecare moment. Daca esti in cautarea partenerului perfect, ziua de azi te aduce aproape de oameni interesanti. Exploreaza fiecare posibilitate si vezi care este cea mai potrivita pentru tine. Ti-ai citit horoscopul general de azi? Este aici!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.