Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 6 FEBRUARIE 2020. Ce aduce Luna în Rac?

Iata horoscopul de dragoste pentru JOI 6 FEBRUARIE 2020. Astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

05 feb. 2020, 20:38
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 6 FEBRUARIE 2020. Ce aduce Luna în Rac?

Instinctul de cuib este trezit de aceasta energie, deci sa nu fii surprins daca iti vin tot felul de idei legate de casa ta sau relatia ta cu ea. Cum ar fi sa stai mai mult comod pe canapea, cu o cana fierbinte de ceva bun? Sau poate sa petreci timp la bucatarie pregatind ceva delicios pentru familie sau prieteni?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O perioada propice pentru a face planuri alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, gandeste-te mai bine la ceea ce-ti doresti. Apoi fa miscarile care se impun.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Discutiile oneste cu partenerul au calitatea de a lamuri anumite probleme din relatia voastra. Asa ca nu renunta niciodata la ele. Daca esti inca singur, nu te inchide in casa pentru ca nu stii niciodata ce surprize placute iti rezerva viata.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Petrece mai mult timp in compania jumatatii tale. Vei avea numai de castigat daca procedezi astfel. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Accepta invitatia de a iesi in oras impreuna cu un prieten. Cineva din cercul tau social este interesat de tine si nu-i este teama sa-si arate sentimentele. De altfel, azi este o zi buna pentru a intalni persoana care iti va fura inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.