Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 9 IANUARIE 2020. Conectează-te cu centrul tău!

Horoscop zilnic dragoste JOI 9 IANUARIE 2020. Suntem cu doar o zi distanta de eclipsa de Luna plina in Rac si deja exista o presiune specifica in atmosfera pentru acest eveniment. Este important sa avem mai mare grija de noi in aceast perioada. In aceasta dimineata, Luna intra in Rac acolo unde va fi eclipsata de Soare si ea iti reaminteste ca si tu a nevoi, nu doar cei dragi, nu doar munca ta.

08 ian. 2020, 19:55
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 9 IANUARIE 2020. Conectează-te cu centrul tău!

Sa muncesti intens este important dar trebuie sa te asiguri ca totul este in regula si in interiorul inimii tale. Aceasta este o eclipsa de Nod Nord. Conecteaza-te cu centrul tau.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In relatia ta de cuplu comunicarea este cheia. Spune-i persoanei iubite ce astepti tu de la ea si fa tot ce depinde de tine pentru a duce relatia la nivelul urmator. Onestitatea este cea mai buna alegere. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, gandeste-te ce ai putea schimba astfel incat data viitoare cand abordezi pe cineva sa obtii rezultate diferite.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai incredere in viitorul relatiei tale, ai o multime de ganduri pozitive. Oferi acestei relatii tot ce ai tu mai bun, iti exprimi iubirea pentru partener in fiecare zi si faci tot ce poti pentru a-l sprijini. Esti singur? Iesi in natura si vei intalni multi oameni minunati care iti vor da o stare de bine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Exista semne clare de imbunatatire a relatiei de cuplu. Profita la maximum de evenimentele pozitive si incearca sa duci relatia la un nivel superior. Esti in cautarea sufletului pereche? Nu astepta ca altcineva sa-ti dea o mana de ajutor. Treci la actiune daca vrei sa iti schimbi viata amoroasa.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.