Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 18 noiembrie 2019. Ultima zi cu Mercur retrograd. Ce schimbari vin în amor?

LUNI 18 noiembrie 2019, Luna este in Leu si e si ultima zi de Mercur retrograd pe acest an. Luna in Leu ne indeamna sa privim viata ca prin ochii de copil. Leul este marele copil al zodiacului si simbolizeaza micul copil din tine care se vrea a fi fericit si lipsit de griji.

17 nov. 2019, 19:44
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 18 noiembrie 2019. Ultima zi cu Mercur retrograd. Ce schimbari vin în amor?

Mercur este pe ultima suta de metri de tranzit retrograd, pregatindu-se sa revina la miscarea directa.

Ultimul retrograd 2019 al lui Mercur ne sustine schimbari care inca pot fi necesare si care au legatura cu revizitarea si indreptarea trecutului.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

TOATE RELATIILE MELE SUNT INCONJURATE DE UN CERC DE IUBIRE

Mesajul: In viata, nu este cineva superior altcuiva sau cineva care deja stie tot si altul nimic. Toti suntem elevi si profesori. Ma intreb adesea : ce am venit sa invat aici si ce am venit sa ii invat pe altii ? Permit iubirii sa ne lege tocmai pentru ca stiu ca fiecare om imi poate fi un veritabil profesor care, prin lectiile traite in compania sa, ma ajuta sa devin un om mai bun si mai evoluat.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

SUNT GATA SA MA ELIBEREZ DE NEVOIA DE A AVEA ACEASTA STARE

Mesajul: Atunci cand am o stare negativa sau o problema ce nu pleaca de la mine, inteleg faptul ca am cocreat-o impreuna cu Universul pentru ca ea este interesanta pentru mine si pentru ca din ea primesc beneficii de care, poate, nici nu sunt constient. Ca o stare sau o problema sa plece de la mine, intai de toate trebuie sa decid ca ii dau voie sa plece. Vizualizez cum problema pleaca dupa ce inspir si expir profund. Ma eliberez de nevoia de a avea aceasta stare doar ca sa pot primi beneficiul. Stiu ca pot primi beneficiul si altfel.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

MA INALT DEASUPRA TUTUROR LIMITARILOR

Mesajul: De fiecare data cand intalnesc o problema dificila in viata mea, imi folosesc experienta ca sa invat si sa fac progrese. Viata este ca un joc pe computer. Esti la un nivel, aduni puncte sau monezi, treci de anumite provocari, ai anumite impliniri, dupa care treci la urmatorul nivel care este la fel. Dupa ce inteleg acest mecanism, renunt sa ma mai plang de anumite provocari ce apar pe drum, in schimb aleg sa le privesc detasat ca sa am acces la solutii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.