Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 19 august 2019. Cum iti este in amor, sub energia Fecioarei?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 19 AUGUST 2019. Incepe saptamana in care, astrologic vorbind,  cuvantul de ordine este Fecioara. Indiferent daca esti in aceasta zodie sau nu, daca iti este ascendent sau nu, ori cate planete ai la nastere in Fecioara, ai face bine sa te acomodezi cu energia harnica, eficienta, extrem de muncitoare si tipicara a acestei zodii pentru ca nu mai putin de 4 planete vor fi gazduite de ea.

19 aug. 2019, 05:33
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru LUNI 19 august 2019. Cum iti este in amor, sub energia Fecioarei?

Marte, planeta energiei, actiunii, impulsurilor, planeta lui „a face” a intrat in Fecioara pana pe 4 octombrie. In aceasta saptamana, Venus planeta iubirii, relatiilor si banilor va intra in Fecioara iar dragostea ta va cunoaste schimbari pragmatice si practice.

Iata un nou mesaj de la astre pentru zodia ta!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pot exista dispute intre tine si partenerul de cuplu din cauza impulsivitatii tale, dar si a faptul ca arunci cu vorbe in stanga si in dreapta fara sa gandesti. Asadar, fii mai atent la ceea ce spui si cum te comporti! Daca esti singur, vei scapa in curand de orice sentiment de depresie si iti vei lua soarta in propriile maini.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Simti nevoia sa vorbesti cu persoana iubita despre lucrurile care au dus la indepartarea voastra unul de celalalt. Ca urmare a acestor discutii lucrurile se vor clarifica si voi veti fi mai apropiati ca niciodata, iar relatia de cuplu va trece la un nivel superior. Singur? Este foarte popular in ultima vreme asa ca multi oameni vor sa petreaca timpul in compania ta.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Increderea de sine ridicata te ajuta sa rezolvi toate problemele care au afectat relatia de cuplu. Esti intr-o forma de zile mari asa ca rezolvi lucrurile imediat. Nu ti-ai gasit jumatatea? Aduna-ti curajul si abordeaza persoana necunoscuta care ti-a atras atentia. Nu ai nimic de pierdut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.