Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 17 martie 2020. Context fertil pentru dragoste

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 MARTIE 2020. Luna este in Capricorn si anunta o zi destul de placuta. Singura ei solicitare in agenda este intalnirea cu Venus in Taur. Cu Luna si cu Venus, suntem cu relatiile pe o baza solida si ni se creeaza context fertil pentru dragoste si bani.

16 mart. 2020, 20:24
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 17 martie 2020. Context fertil pentru dragoste

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Clarifica lucrurile in relatia de cuplu pentru a fi sigur ca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda. In acest fel atat tu cat si persoana iubita va veti calma. Singur? Azi este o zi numai buna pentru a intalni oameni noi. Profita de contextul astral favorabil si treci la actiune.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Impingi lucrurile la extrem din dorinta de a obtine ceea ce vrei, in vreme ce partenerul de cuplu cedeaza mereu pentru a evita tensiunile. Insa trebuie sa intelegi ca o relatie este compusa din doua parti egale. Invata sa respecti nevoile si dorintele persoanei iubite asa cum face si ea in cazul tau. In acest fel, amandoi veti fi fericiti. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, nu-ti forta norocul azi. Este posibil ca persoana pe care ai pus ochii sa nu fie interesata de avansurile tale.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai sansa de a petrece o zi minunata, relaxanta in compania partenerului de cuplu. Tine stresul departe de relatia voastra si distrati-va! Singur? Pregateste-te sa intalnesti pe cineva care iti va aduce culoare in viata.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.