Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Punct vulnerabil în relaţii! Vezi pentru ce zodii!

MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019 este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot atinge un punct foarte vulnerabil dar necesar pentru vindecari. Dragostea, frumusetea si cooperarea au un efect vindecator pe tot ce atingi azi. Luna intra in Taur, zodia coordonata de Venus, deci poti sa te bucuri de placerile simple ale vietii si sa lasi iubirea sa conduca spectacolul, sa iti intre sub piele si sa aiba un efect terapeutic.

16 sept. 2019, 18:00
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Punct vulnerabil în relaţii! Vezi pentru ce zodii!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este timpul sa clarifici orice neintelegeri pe care le ai cu partenerului astfel incat sa va puteti bucura mai mult de relatia voastra de cuplu. Daca esti singur, inceteaza sa-ti mai plangi de mila in casa si iesi afara. Este o zi excelenta pentru a cunoaste oameni noi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cand vine vorba despre dragoste, nu totul este satisfacator in relatia de cuplu. Insa azi conditiile iti permit sa faci schimbarile pe care le consideri necesare pentru a fi fericit. Esti singur? Cu o aura revitalizata vei atrage toate privirile si vei putea flirta cu o multime de oameni.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai oportunitatea de a petrece o zi minunata in compania persoanei iubite asa ca ai grija sa tii departe de relatia de cuplu orice grija sau motiv de stres. Doar bucura-te de lucrurile minunate pe care ti le ofera viata. Daca inca esti in cautarea sufletului pereche, iesi in oras si obtine ceea ce vrei si meriti.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.