Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 20 august 2019. Noi începuturi în amor!

Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si stralucire vietii. Poti simti ca totul are o viteza mult mai mare. Fa actiuni pozitive si bucura-te de calatorie! Sunt zile pline de vitalitate in care vezi ce este esential pentru inima ta si simti ca esti de neoprit in a obtine. Primim de la Luna in Berbec o mare energie ce ne propulseaza inainte. Emotiile pot fi puternice iar rabdarea nu este punctul forte acum.

19 aug. 2019, 18:44
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 20 august 2019. Noi începuturi în amor!

Iata un nou mesaj de la astre pentru zodia ta!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Chiar daca ai o multime de responsabilitati si sarcini ce trebuie finalizate astazi nu trebuie sa te lasi complet absorbit de ele si sa uiti de persoana iubita. Daca esti singur este timpul sa exersezi cum sa-ti ridici starea de spirit.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul sa renunti la trecut si sa ai un nou inceput din punctul de vedere al vietii amoroase, un inceput plin de optimism. Daca scapi de ezitarile prostesti si te lasi cuprins de pasiunea pe care o simti in interiorul tau, lucrurile se vor imbunatati. Singur? Este momentul sa-ti acorzi o sanse persoanei care, de multa vreme, iti face curte. Nu ai nimic de pierdut. Mai mult, lucrurile ar putea lua o intorsatura chiar mai interesanta decat ti-ai imagina.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu este favorizata de stele, asa ca ai grija sa elimini plictisitoarele probleme de zi cu zi si sa petreci timp de neuitat in compania persoanei iubite. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu sta in casa fara sa faci nimic, daca nu schimbi ceva rezultatul va ramane la fel.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.