Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 21 IANUARIE 2020. Energii irosite?

Horoscop zilnic dragoste MARTI 21 IANUARIE 2020. Astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida (sau mers in gol)? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica: trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele. Totusi, exista perioade cuprinse intre cateva ore si maxim o zi in care s-au intamplat toate aspectele si Luna sta linistita, ca si "neclintita" intr-o zodie pana la momentul intrarii sale in urmatoarea zodie.

20 ian. 2020, 20:44
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 21 IANUARIE 2020. Energii irosite?

Dat fiind ca simbolismul traditional al Lunii vide este de „timp pierdut” sau „timpul in care nimic nu se materializeaza”, evita sa impingi inainte cu idei noi, planuri de actiune sau intalniri ce necesita energie si cooperare. Evita efortul irosit si asteapta-te la anulari sau intarzieri daca nu tii cont de aceasta faza a Lunii.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Exista pericolul sa fii prins intr-un vartej de activitati care sa te faca sa iti ignori partenerul de cuplu. Nu lasa sa se intample acest lucru. Daca esti singur, daca nu simti ca mergi la sigur, mai bine nu incerca sa faci pe cuceritorul. Poti risca sa fii dezamagit.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu sau cu persoana pe care vrei sa o cuceresti. Astrele favorizeaza romantismul si te poti bucura de o noapte plina de dragoste si pasiune, daca te decizi sa exprimi ceea ce simti. Nu ezita!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Poti petrece o seara cu adevarat pasionala alaturi de partenerul de cuplu si puteti trai momente erotice minunate. Daca nu esti intr-o relatie, este timpul sa scapi de senzatia de singuratate. Fii mai abordabil, poate chiar colegii de serviciu iti vor face cunostinta cu cineva interesant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.