Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 23 IULIE 2019. Soarele intră în Leu. Ce-ţi aduce în amor?

E prima zi cu Soarele in maiestoasa zodie Leu. Zicala Leului este Daca nu te distrezi, degeaba traiesti! Adopt-o si tu! Lasa in spate energiile opresive ale eclipselor verii.

22 iul. 2019, 19:10
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 23 IULIE 2019. Soarele intră în Leu. Ce-ţi aduce în amor?

Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Incearca sa reaprinzi flacara pasiunii in viata personala si uita de problemele de zi cu zi atunci cand te afli langa persoana iubita. Surprinde-ti placut partenerul si vei vedea cum si el va face la fel. Daca esti singur, iesi cu prietenii pentru ca nu stii niciodata pe cine ai putea cunoaste.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fa-ti timp pentru partener si cauta modalitati prin care sa petreceti timp de calitate impreuna. Daca esti singur, iesi seara in oras si distreaza-te.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cel mai bine evita conversatiile dificile cu partenerul pentru ca nu-ti vor aduce nimic bun. Concentreaza-te pe ceea ce este cu adevarat important si nu lasa detaliile nesemnificative sa-ti distruga seara. Esti singur? Sunt sanse foarte mari sa intalnesti o persoana interesanta astazi. Insa trebuie sa fii proactiv. Viata ta amoroasa se poate schimba in bine chiar din aceasta noapte.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.