Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARTI 3 MARTIE 2020. Cine e generos in amor si cine nu?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi MARTI 3 MARTIE 2020. Este a treia zi, din a treia luna anului, si are multe de oferit. Afla mai multe despre ziua de 3 martie aici. Din punct de vedere astral, Venus inca in Berbec face cuadratura cu Saturn in Capricorn. Astazi, totul este despre dragoste, dar si despre bani. Si, parca, nimeni nu pare a fi generos. Nici cu dragostea, nici cu banii.

02 mart. 2020, 19:48
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARTI 3 MARTIE 2020. Cine e generos in amor si cine nu?

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai sansa sa limpezesti atmosfera dintre tine si partenerul de cuplu. Vorbeste despre ceea ce te deranejaza, incearca sa iti mentii calmul si sa fii diplomat. Disputele si altercatiile sunt contraproductive. Dincolo de faptul ca nu rezolvi nimic, risti sa strici si mai mult. Daca esti singur, canalizeaza-ti mai bine energia spre un hobby care sa te relaxeze. Incearca sa nu mai fii atat de incorsetat de ideea de singuratate.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Totul pare in regula in viata personala, dar mai pot aparea cateva mici turbulente. Incearca sa nu faci din tantar armasar si sa nu te lasi purtat de valul nervozitatii. Daca nu esti de acord cu parerile partenerului de cuplu, incearca sa gasesti o cale de compromise. Daca esti singur, pastreaza-ti simtul realitatii. Nimeni nu este perfect, nici macar tu, chiar daca crezi contrariul.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Te afli intr-o stare de spirit buna, iar partenerul de cuplu se molipseste de la tine asa ca veti petrece timp de calitate impreuna. Si daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, incearca sa nu te lasi doborat de gandurile negative. Se anunta zile mai bune, numai sa ramai pozitiv si optimist.

Cite;te continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.