Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 31 martie 2020. E timpul să îţi iei un angajament important!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 31 martie 2020. Este ultima zi din luna martie, ne pregatim sa intram in luna aprilie, iar Marte aflat in Varsator face conjunctie cu Saturn din Varsator. E timpul sa iti iei un angajament important! Lucrurile devin serioase. Esti in fata unei decizii de zile mari si cu cat o iei mai repede, cu atat vei avea mai mult timp sa te bucuri de rezultatele finale.

30 mart. 2020, 19:44
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 31 martie 2020. E timpul să îţi iei un angajament important!

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Stresul din ultima vreme te-a facut sa iti pui intrebari serioase cu privire la relatia de cuplu. Ar trebui sa-ti dai seama ca situatia prin care ai trecut nu are nicio legatura cu partenerul tau si este nedrept sa dai vina pe el. Daca esti singur, concentreaza-te mai mult asupra ceea ce iti doresti cu adevarat!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Multe dintre problemele cu care te confrunti in relatia de cuplu isi au originea in trecut. Si din cand in cand isi fac aparitia in prezent. Ar trebui sa le rezolvi odata pentru totdeauna. Si apoi sa petreci timp de calitate in compania persoanei iubite facand planuri pentru viitorul vostru comun. Si cu putina intelegere si compromis relatia voastra va inflori. Singur? Ai rabdare! Ceva bun este pe cale sa apara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Bucura-te de relatia de cuplu si invata sa te detasezi de stesul zilnic care te macina. Invata sa te concentrezi doar pe aspectele pozitive esentiale si nu pe chestiuni marunte care iti displac. DAca esti singur, o persoana din cercul de cunoscuti te va suprinde cu o propunere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.