Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 7 IANUARIE 2020. Visează şi acţionează!

Horoscop zilnic dragoste MARTI 7 IANUARIE 2020. In asteptarea eclipsei totale de Luna plina in Rac, a iesirii lui Uranus din retrograd dar si a conjunctiei Saturn-Pluto 2020, astazi avem un frumos si visator sextil intre Soare si Neptun.

06 ian. 2020, 19:33
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MARŢI 7 IANUARIE 2020. Visează şi acţionează!

Este ziua sa fim inspirati dar si pragmatici. Lasa-ti imaginatia sa zburde si fa pasi spre ce visezi dar intr-o lume foarte reala. Treci de orice dificultati cu inspiratia ce vine sa te ajute.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu uita ca orice se intampla in relatia de cuplu este influentat de tine, in special de starea de spirit si de comportament. Asa ca indreapta vibratiile pozitive asupra persoanei iubite si, impreuna, bucurati-va de iubirea dintre voi. Daca esti singur, nu dispera! Soarta te va surprinde intr-un mod placut.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca faci abstractie de anumite neplaceri minore care, oricum dispar de la sine, viata ta amoroasa se indreapta in directia potrivita. Daca te concentrezi pe aspectele pozitive si pe dragostea pe care o simti pentru jumatatea ta, atunci vei depasi cu zambetul pe buze orice furtuna. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, sunt sanse mari ca azi sa intalnesti pe cineva care iti va atrage atentia.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atat tu cat si jumatatea ta simtiti mai acut ca niciodata presiunea de la birou asa ca aparea o oarecare raceala intre voi. Asa ca nu lasa lucrurile sa degenereze si actioneaza pentru rezolvarea problemelor. Preia initiativa si incearca sa elimini energia negativa astfel incat relatia voastra sa aiba sansa unui nou start. Esti singur? Nu mai judeca oamenii atat de aspru si acoda-le o sansa, nu-i indeparta inainte de a afla daca merita sau nu un astfel de tratament. Ai standarde mult prea inalte. Ar trebui sa cunosti mai bine pe cineva pentru ca prima impresie ar putea fi, de multe ori, gresita.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.